Μεγάλη νίκη για την Αμμουδιά στο ντέρμπι με τα Καλά Δέντρα – Πρωταθλήτρια του Β Ομίλου η Θύελλα Σερρών

Το Σαββατοκύριακο αυτό είχαμε αγώνες μόνο για τον 1ο όμιλο της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών και ξεχώρισε το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής όπου η ομάδα του κ. Χρυσοστομίδη με εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα κέρδισε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ με 1-0 τα Καλά Δέντρα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το γήπεδο ήταν γεμάτο καθώς βοήθησε και ο καιρός και ο κόσμος είδε δύο από τις ομάδες που θα παλέψουν στα play of για την 1η θέση και το πρωτάθλημα Σερρών.

Στους άλλους αγώνες είχαμε τη νίκη 5άδας για τα Άνω Πορόια στο τοπικό ντέρμπι με τη Ροδόπολη όπου παρά το ότι η Ροδόπολη είναι αδύνατη φέτος στον αγώνα αυτό ήταν ανταγωνιστική.

Το Σιδηρόκαστρο με πάρα πολλές αλλαγές δεν «χτύπησε» τον αγώνα με τον Ηρακλή Σερρών και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά και το τελικό 0-0 βοηθάει πολύ την ομάδα του Ηρακλή στην προσπάθεια να μπει στην 5άδα.

Χωρίς κριτική οι αγώνες ΠΑΟΚ Σερρών – Λιθότοπος 1-6 και Μεγαλοχώρι – Χείμαρρος 0-6 όπου εύκολα οι φιλοξενούμενοι πήραν τις νίκες, με το Λιθότοπο να παλεύει έως το τέλος για την είσοδό του στην 5άδα.

Στον Β όμιλο ο αγώνας που εκκρεμούσε να δώσει η Θύελλα Σερρών με τη Μεσολακκιά και τελικά τον κέρδισε χωρίς αγώνα καθώς παράτησε την προσπάθεια η Μεσολακκιά, δίνει το πρωτάθλημα του Ομίλου στη Θύελλα Σερρών και μαθηματικά πλέον.

Μεγάλη επιτυχία της ιστορικής Θύελλας που μπαίνει στα play off με 6 βαθμούς και σοβαρές ελπίδες για την έκπληξη της κατάκτησης της 1ης θέσης!

Στον 2ο εξ αναβολής αγώνα η Νιγρίτα κέρδισε εύκολα με 0-4 τη Νέα Ζίχνη και θα έχει το πλεονέκτημα στα play out όπου θα αγωνιστεί τελικά καθώς δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη 5άδα.

Στη Β κατηγορία ξεχώρισε η μεγάλη νίκη για το 1800 που βάζει βάσεις επανόδου στην 1η κατηγορία. Ο Προβατάς ήταν κατώτερος εμφατικά και έχασε δίκαια.

Α’ Κατηγορία  – Α’ Όμιλος  20η αγωνιστική

ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ – ΡΟΔΟΠΟΛΗ : 3-1
ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ – ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ : 0-6
ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ – ΗΡΑΚΛΗΣ : 0-0

ΠΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ – ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ : 1-6
ΑΜΜΟΥΔΙΑ – ΚΑΛΑ ΔΕΝΔΡΑ : 1-0
ΡΕΠΟ: ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ

Α’ Κατηγορία – Β’ Όμιλος

ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ – ΝΙΓΡΙΤΑ 2018 : 0-4 Εξ αναβολής

ΘΥΕΛΛΑ ΣΕΡΡΩΝ – ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ : 3-0 α.α

Β’ Κατηγορία – Α’ Όμιλος 15η αγωνιστική

ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ – ΑΓΚΙΣΤΡΟ : 3-0
ΗΡΑΚΛΕΙΑ – ΕΛΑΙΩΝΑΣ : 3-1
ΛΕΥΚΩΝΑΣ – ΒΥΡΩΝΕΙΑ : 0-1

ΠΗΓΑΣΟΣ – ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ : 1-1
ΣΕΡΡΕΣ 1800 – ΠΡΟΒΑΤΑΣ : 3-1

Β’ Κατηγορία – Β’ Όμιλος  15η αγωνιστική

ΠΟΣ 2000 – ΝΕΟΣ ΣΚΟΠΟΣ : 0-1
ΣΕΡΡΕΣ 85 – ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ : 3-4

ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ – ΠΡΩΤΗ : 2-0
ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ – ΝΕΑ ΜΠΑΦΡΑ : 6-2
ΧΡΥΣΟ Β’ – ΨΥΧΙΚΟ : 1-4
ΔΡΑΒΙΣΚΟΣ – ΝΙΓΡΙΤΑ Β’ : 5-0