Η διοργάνωση των εκπλήξεων

Το καλοκαίρι πλησιάζει και όλοι οι παίκτες του στοιχήματος ανυπομονούν να ποντάρουν για το euro 2024 στοίχημα, με τις ευκαιρίες να είναι αμέτρητες. Το ευρωπαϊκό Κύπελλο βρίσκεται προ των πυλών, με τις εταιρίες να μας παρέχουν ήδη κάποιες αποδόσεις.

Το Euro 2024 όπως πάντα, είναι ένα γεγονός το οποίο αναμένεται από τους ποδοσφαιρόφιλους ανά την υφήλιο. Στις μακροχρόνιες αποδόσεις που μας παρέχονται, παρατηρούμε για ακόμα μία διοργάνωση πως η Αγγλία είναι μέσα στις χώρες που θεωρούνται επικρατέστερες για την κατάκτηση. Αυτή τη φορά βρίσκεται στο 4.50, ψηλότερα από κάθε άλλη χώρα της διοργάνωσης. Παρόλα αυτά, μόνο και μόνο λόγω προϊστορίας δεν είναι εύκολο για τους παίκτες του στοιχήματος να την ακολουθήσουν. Μία πιο λογική επιλογή, είναι η Γαλλία του Ντιντιέ Ντεσάμπ. Η φιναλίστ του Μουντιάλ του Κατάρ, θα έχει όλα τα «όπλα» της διαθέσιμα. Η αποτυχία της κατάκτησης του Παγκοσμίου και η τραγική πορεία στο προηγούμενο Euro, της δίνουν κίνητρο για να επανέλθει στους τίτλους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ποτέ, τους Πορτογάλους. Νεανικό σύνολο κατά βάση, που έχει όμως έμπειρους παίκτες που θα βοηθήσουν και φυσικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Για τον παίκτη της Αλ Νασρ, θα είναι ίσως η τελευταία του ευκαιρία για επιτυχία με την Εθνική του ομάδα. Το είχε πετύχει το 2016 με θεωρητικά χειρότερο ρόστερ, γιατί να μην το καταφέρει και φέτος.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει και τους Γερμανούς. Οι συνεχόμενες αποτυχίες για διάκριση, έχουν αλλάξει πολλά δεδομένα. Η πρόσληψη του Νάγκελσμαν αποδεικνύει πως οι Γερμανοί θέλουν να επιστρέψουν στις μεγάλες πορείες και επιτυχίες. Άλλωστε, διαθέτουν ένα ρόστερ γεμάτο ποδοσφαιριστές που μπορούν να τους «χαρίσουν» αυτό που ζητάνε και θα έχουν στο πλάι τους, το γερμανικό κοινό. Η Ισπανία βρίσκεται και αυτή σε αλλαγή εποχής, μετά την απομάκρυνση του Λουίς Ενρίκε. Συγκαταλέγεται στην 5αδα των φαβορί, αλλά δεν φαίνεται να «τρομάζει» τους αντιπάλους της. Έχει πάντως νέα ταλέντα, που με την άγνοια κινδύνου τους μπορούν να κάνουν την έκπληξη και να φτάσουν ψηλά. Η Ιταλία, το Βέλγιο και η Ολλανδία έχουν «καταποντιστεί» στις αποδόσεις και είναι απόλυτα λογικό. Οι Ιταλοί παρά την κατάκτηση της προηγούμενης διοργάνωσης, δεν κατάφεραν να προκριθούν στο Μουντιάλ ενώ δυσκολεύτηκαν να κάνουν το ίδιο και για το φετινό τουρνουά. Οι παίκτες τους που πρωταγωνίστησαν το 2021, βρίσκονται σε πτωτική πορεία και δεν αγωνίζονται στο ίδιο επίπεδο με εκείνη την περίοδο. Το Βέλγιο βρίσκεται στο τέλος της χρυσής γενιάς του ενώ οι Ολλανδοί έδειξαν και στο Παγκόσμιο πως δεν έχουν τη βάση για να φτάσουν ψηλά.

Στοιχηματικά, θα μπορούσαμε να επιλέξουμε την κατάκτηση του Euro είτε από την Γαλλία είτε από την Πορτογαλία, σε απόδοση 3.10.