Μεγάλη νίκη για τα Καλά Δέντρα απέναντι στο Σιδηρόκαστρο – 1η θέση για Αμμουδιά και Θύελλα Σερρών

Ξεκίνησαν τα play-off και play-out με εντυπωσιακούς αγώνες και δυνατές μονομαχίες.

Την 1η αγωνιστική ξεχώρισε η νίκη για τα Καλά Δέντρα απέναντι στο πάντα δυνατό Σιδηρόκαστρο με σκορ 2-0. Τα τέρματα σημειώθηκαν στο 1ο ημίχρονο και στην επανάληψη το Σιδηρόκαστρο δεν μπόρεσε να απειλήσει την ομάδα του Πυθαγόρα και να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Μεγάλη νίκη για την Αμμουδιά στην πρεμιέρα όπου αγωνίστηκε με τα Άνω Πορόια και μετά την ήττα στο μεταξύ τους ματς στην κανονική διάρκεια το άγχος υπήρχε για την ομάδα της Αμμουδιάς αλλά τελικά το αποτέλεσμα ήταν νικηφόρο και με το ευρύ 3-0. Κρίσιμο το πρώτο γκολ προς το τέλος του ημιχρόνου όπου «ξεκλείδωσε» την ποιοτική ομάδα της Αμμουδιάς

Συναρπαστικός αγώνας στο Νεοχώρι όπου στο τέλος η τοπική ομάδα πήρε το βαθμό καθώς ισοφάρισε στο 90 το πολύ καλό Σκούταρι το οποίο θα κάνει αρκετές ζημιές στο μίνι αυτό πρωτάθλημα. Οι ομάδες και οι δύο προσπάθησαν να πάιξουν καλό ποδόσφαιρο και σε μεγάλο βαθμό το κατάφεραν και θα μας προσφέρουν ωραίους αγώνες στα play-off.

Η Θύελλα Σερρών δεν άφησε κανένα περιθώριο στο Μητρούσι και με τελικό σκορ 4-0 έκανε την πρώτη νίκη της στα play-off. Παραμένει πρώτη μαζί με την Αμμουδιά. Στον αγώνα εκτός από 15 λεπτά προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όπου ο Θρακικός προσπάθησε να φέρει στα ίσια το παιχνίδι ήταν μονόλογος για την πολύ καλή ομάδα της Θύελλας Σερρών. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν ένα πέναλτι σε μία δύσκολη φάση.

Τέλος το Χρυσό στραβοπάτησε! Περίμεναν όλοι να κερδίσει τον αγώνα με τον Ηρακλή Σερρών και να συνεχίσει το σερί του αλλά σε ένα πάρα πολύ κακό αγώνα όπου και οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να παίξουν ποδόσφαιρο σχεδόν στο σύνολο του αγώνα είχαμε μοιραία το 0-0.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της πρεμιέρας των play-off και play-out

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – PLAY-OFFS – 1η αγωνιστική

ΑΜΜΟΥΔΙΑ – ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ : 3-0
ΚΑΛΑ ΔΕΝΔΡΑ – ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ : 2-0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΣΚΟΥΤΑΡΙ : 2-2
ΘΥΕΛΛΑ – ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ : 4-0

ΧΡΥΣΟ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ : 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΑΜΜΟΥΔΙΑ 9
2 ΘΥΕΛΛΑ 9
3 ΚΑΛΑ ΔΕΝΔΡΑ 6
4 ΧΡΥΣΟ 4
5 ΝΕΟΧΩΡΙ 3
6 ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ 2
7 ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ 1
8 ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ 1
9 ΣΚΟΥΤΑΡΙ 1
10 ΗΡΑΚΛΗΣ 1

Για τα PLAY-OUT μεγάλη νίκη σε σκορ και σημασίας έκανε η Δόξα Παλαιοκώμη απέναντι στο Νέο Πετρίτσι που αγωνίστηκε με απουσίες. Επίσης σημαντική νίκη κατάφερε και ο Εμμανουήλ Παπάς με το Μεγαλοχώρι και θα παλέψει για την παραμονή.

Ο Χείμαρρος όπως έχουμε πει ξανά δεν θα κινδυνεύσει, το ίδιο αναμένουμε και για το Λιθότοπο που κέρδισαν εύκολα την 1η αγωνιστική και θα γίνει μάχη με την Παλαιοκώμη και τον Εμμανουήλ Παπά όπως και πέρσι στην άνοδό τους.

Α’ Κατηγορία – PLAY-OUT – 1η αγωνιστική

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ – ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ : 3-1
ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ – ΠΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ  : 4-1

ΝΙΓΡΙΤΑ 2018 – ΡΟΔΟΠΟΛΗ : 3-0 άνευ αγώνα
ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗ – ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ : 6-0
XEIMAΡΡΟΣ –  ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ : 2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΧΕΙΜΑΡΟΣ 9
2 ΝΙΓΡΙΤΑ 2018 9
3 ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ 6
4 ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗ 6
5 ΕΜ. ΠΑΠΑΣ 5
6 ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ 2
7 ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ 1
8 ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ 1
9 ΡΟΔΟΠΟΛΗ 0
10 ΠΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ 0

Για την Β κατηγορία Σερρών με τα πολλά άνευ αγώνα έγιναν μόνο τα παρακάτω ματς και αξίζει να σταθούμε στην μεγάλη εμφάνιση του Ελαιώνα και την έκπληξη καθώς δεν έχασε μέσα στο Ποντισμένο και με λίγο τύχη θα έπαιρνε και τη νίκη.

Β’ Κατηγορία – Α’ Όμιλος 17η αγωνιστική

ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ – ΣΕΡΡΕΣ 1800 : 1-2
ΛΕΥΚΩΝΑΣ – ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ : 3-1
ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ – ΕΛΑΙΩΝΑΣ : 4-4

Β’ Κατηγορία – Β’ Όμιλος 16η αγωνιστική

ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ – ΝΙΓΡΙΤΑ Β’ : 3-0
ΝΕΟΣ ΣΚΟΠΟΣ – ΨΥΧΙΚΟ : 1-1