Νίκη για την Αμμουδιά στο ντέρμπι με τη Θύελλα Σερρών – Τεράστια νίκη για το Νεοχώρι απέναντι στα Καλά Δέντρα

Μεγάλη νικήτρια της 3ης αγωνιστικής των  play-off ήταν η ομάδα της Αμμουδιάς όπου σε ένα γεμάτο γήπεδο κέρδισε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το σκορ 3-0 την νεανική ομάδα της Θύελλας Σερρών και πήρε ξεκάθαρο πλεονέκτημα πλέον για το πρωτάθλημα.

Είχαμε όμως δυστυχώς 2 φάσεις που διαμαρτύρεται η Θύελλα και έχει δίκιο όπου χαλάει η εικόνα του ντέρμπι καθώς δεν της δόθηκε καθαρό πέναλτι στην μία φάση και έμμεσο στην άλλη.

Στους άλλους αγώνες ξεχωρίζει η τεράστια νίκη του Νεοχωρίου με 1-0 απέναντι στα Καλά Δέντρα και μπαίνει στη μάχη για ψηλότερα και γιατί όχι για την 2η θέση.

Εκεί θα γίνει μάχη κανονική και είναι ερωτηματικό αν η Θύελλα αντέξει τα δύο άτυχα αποτελέσματα και συνεχίσει την πορεία της για τις ψηλές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα καθώς τη θέση αυτή τη διεκδικούν 5 με 6 ομάδες!

Το Σιδηρόκαστρο πέρασε εύκολα με 0-2 από την έδρα του Ηρακλή Σερρών σε ένα γήπεδο που έχουμε ξαναπεί δεν τιμάει το Δήμο Σερρών να γίνονται αγώνες! Έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα το Σιδηρόκαστρο και προσπαθεί να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να βρεθεί όσο γίνεται πιο ψηλά.

Μεγάλη νίκη για τα Άνω Πορόια με 1-3 μέσα στο Χρυσό που αλλάζει τα δεδομένα των play-off καθώς δεν φτάνει το Χρυσό στην 2η θέση και βάζουν υποψηφιότητα και τα Άνω Πορόια για την 2η θέση.

Τέλος νίκη για το Σκούταρι που αθόρυβα έχει βρεθεί ξανά ψηλά, μία νίκη εύκολη με 3-0 απέναντι στον Θρακικό που προσπαθεί να βρει τη πρώτη του νίκη και να ανέβει βαθμολογικά.

ΑΜΟΥΔΙΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΣΕΡΡΩΝ : 3-0

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΚΑΛΑ ΔΕΝΔΡΑ : 1-0
ΗΡΑΚΛΗΣ – ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ : 0-2

ΧΡΥΣΟ – ΑΝΩ ΠΟΡΟΙΑ : 1-3

ΣΚΟΥΤΑΡΙ – ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ : 3-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΑΜΜΟΥΔΙΑ 15
2 ΘΥΕΛΛΑ 10
3 ΣΚΟΥΤΑΡΙ 7
4 ΝΕΟΧΩΡΙ 7
5 ΧΡΥΣΟ 7
6 ΚΑΛΑ ΔΕΝΔΡΑ 6
7 ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ 6
8 ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ 5
9 ΗΡΑΚΛΗΣ 1
10 ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΗ 1

Α’ Κατηγορία – PLAY-OUT – 3η αγωνιστική

Για τα play out όπου γίνεται μάχη για τη σωτηρία παίρνει ξεκάθαρη απόσταση από τις άλλες ομάδες η Νιγρίτα και ο Χείμαρρος με τις νίκες απέναντι στη Παλαιοκώμη και το Μεγαλοχώρι.

Σημαντική νίκη και για το Λιθότοπο που μαζί με την Παλαιοκώμη και τον Εμμανουήλ Παπά θα παλέψουν για την παραμονή τους στην Α κατηγορία.

Δυστυχώς 2 ομάδες πλέον δεν κατεβαίνουν στο πρωτάθλημα. Μετά τη Ροδόπολη και ο ΠΑΟΚ Σερρών και θυμίζουμε ότι πριν την έναρξη των play out είχε σταματήσει και η Μεσολακκιά.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ – ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ : 0-2
ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗ – ΝΙΓΡΙΤΑ : 0-2

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ – ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ : 5-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΧΕΙΜΑΡΟΣ 15
2 ΝΙΓΡΙΤΑ 2018 15
3 ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗ 9
4 ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ 9
5 ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ 8
6 ΕΜ. ΠΑΠΑΣ 5
7 ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ 4
8 ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ 1
9 ΠΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ 0
10 ΡΟΔΟΠΟΛΗ 0