Μικρές Σημαντικές Ειδήσεις – Εθνικές & Τοπικές 10.03.2024

-Στην ευρύτερη κεντροΑριστερά μάλλον δεν μπορούν κάποιοι να δουν την πραγματικότητα. Η στήλη είπαμε θα γίνεται σκληρή όπου πρέπει. Σημειώνουμε λοιπόν ότι και τα 3 κόμματα σήμερα του πολιτικού αυτού χώρου, ΠΑΣΟΚ , ΣΥΡΙΖΑ & Νέα Αριστερά δεν μπορούν να αποτελέσουν πραγματικό κίνδυνο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Είναι σκληρό αλλά είναι και μία πραγματικότητα και πρέπει να την δουν επιτέλους…

Ειδικά όσο ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ αναλώνονται σε έναν «πόλεμο χαρακωμάτων» για την δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές απογοητεύουν ακόμα παραπάνω τον κόσμο τους.

-Όσο και αν διαβάζουμε ειδήσεις όπως «μάχη με την ακρίβεια έχει ξεκινήσει η κυβέρνηση και το υπουργείο Ανάπτυξης» τόσο θα επιμένουμε ότι ο μόνος τρόπος για να πέσουν οι τιμές σίγουρα, είναι οι πολίτες δηλαδή οι καταναλωτές να τιμωρήσουν τις εταιρίες εκείνες που με τις τιμές τους εκμεταλλεύονται τις συγκυρίες …

Μας τελείωσαν και οι ιστορίες για τα ροζ ψηφοδέλτια και τι θα κάνουμε στην πόλη αυτή δεν ξέρουμε… μερικοί ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν καθώς η παραπληροφόρηση ήταν τόσο έντονη που βρέθηκαν αρκετοί να την πιστέψουν. Ας τελειώνουμε τώρα με όλα αυτά και ας δούμε τα τόσα σοβαρά προβλήματα του τόπου μας.

-Ενώ οι Ευρωεκλογές δεν είναι μακριά ακόμα δεν ξέρουμε ονόματα για τα ψηφοδέλτια και κυρίως αν έχει κάποιο κόμμα Σερραίο υποψήφιο. Η στήλη έχει μάθει ότι έχει γίνει κρούση σε κάποιον και το επόμενο διάστημα θα έχουμε ενημέρωση σχετικά. Σημειώνουμε ότι στις προηγούμενες Ευρωεκλογές είχαμε υποψηφίους Σερραίους από διάφορα κόμματα όπως πχ την Ελληνική Λύση.

Στο τόπο μας όλα βαίνουν καλώς λογικά καθώς κανείς δεν ασχολείται με την «βόμβα» των Σερρών που λέγεται Δημογραφικό… κανείς όμως! Η Σέρρες μαραζώνει, χάνει με απίστευτούς ρυθμούς τον πληθυσμό της, μεγαλώνει τρομακτικά ο μέσος όρος ηλικίας των κατοίκων της και κάνουμε όλοι λες και δεν μας αφορά ή αφορά άλλους νομούς… κρίμα για το πολιτικό προσωπικό του τόπου.

-Σημαντική εκδήλωση έλαβε μέρος στη Θεσσαλονίκη από τις Περιφερειακές παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ και μαθαίνουμε ότι συναντήθηκαν αρκετά στελέχη και από τις Σέρρες … Επίσης πληροφορίες της στήλης λένε ότι θα γίνει προσπάθεια και στις Σέρρες να έχουμε παρόμοια εκδήλωση.

Ασφαλίζουμε την περιουσία μας πηγαίνουμε σε έναν ασφαλιστή και όχι μέσω ίντερνετ… στις Σέρρες έχουμε πληθώρα επαγγελματιών και αξίζει να τους εμπιστευτούμε καθώς θα έρθει η στιγμή που θα μας είναι χρήσιμοι. Δείτε ως παράδειγμα το χάος με τις εκπτώσεις του ΕΝΦΙΑ καθώς τα περισσότερα συμβόλαια μέσω πλατφόρμας δεν έχουν κάποιες από τις απαραίτητες καλύψεις… Τόσο απλά!

-Σχόλια και παρατηρήσεις στο goserres2017@gmail.com θα χαρούμε και να σας διαβάσουμε και να απαντήσουμε σε ότι θέλετε.