Άμεση στελέχωση του ΙΕΚ Ν. Ζίχνης Σερρών με Διοικητικό Προσωπικό

Θέμα: «Άμεση στελέχωση του ΙΕΚ Ν. Ζίχνης Σερρών με Διοικητικό Προσωπικό».

Παρακαλούμε για την τοποθέτηση – απάντηση και τις σχετικές ενέργειές σας επί της επιστολής του Διευθυντή του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Ν. Ζίχνης Σερρών, σχετικά με την έλλειψη του απαραίτητου Διοικητικού Προσωπικού στο συγκεκριμένο ΙΕΚ και την αναγκαιότητα εξεύρεσης λύσης για την άμεση στελέχωσή του, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη και αποτελεσματική διοικητική λειτουργία του.

 

Ο αναφέρων βουλευτής

Αναστάσιος Μεγαλομύστακας

 ΠΡΟΣ: ΓΓΔΒΜ /ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ/ΤΜ.ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠ & ΚΑΘΕΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ

 

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

 

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ-ΑΙΤΗΜΑ

 

Με την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Δντής του ΙΕΚ Ν.ΖΙΧΝΗΣ διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει τοποθετημένος διοικητικός υπάλληλος.

 

Θεωρώ ότι η έλλειψη Διοικητικού Προσωπικού δεν συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών, καθώς η γραμματεία, η τήρηση του αρχείου και γενικά η εν γένει διοικητική λειτουργία του ΙΕΚ δεν είναι καθήκοντα που μπορούν να επιμερισθούν στην Διεύθυνση του ΙΕΚ αφενός λόγω πρακτικότητας και αφετέρου λόγω αντικειμένου.

Στον κανονισμό λειτουργίας με σαφήνεια περιγράφονται τα καθήκοντα δντη-υποδιευθυντή και αυτά έχουν να κάνουν με την κατάρτιση το εκπαιδευτικό προσωπικό, τις αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν τους φορείς κ.άλ.

 

Παρακαλούμε όπως εξετάσετε το θέμα και λαμβάνοντας υπόψην ότι και τα υπόλοιπα δύο(2) ΙΕΚ στις Σέρρες είναι άρτια επανδρωμένα, να μην αποτελεί το ΙΕΚ Ν.ΖΙΧΝΗΣ το φτωχό συγγενή στην Α.Ε.Κ.

 

Δεδομένου ότι η περιοχή της Ν.ΖΙΧΝΗΣ ΣΕΡΡΩΝ και η Δημοτική αρχή έχει “αγκαλιάσει” το ΙΕΚ και το στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της.

 

Επιπλέον δε τα σχέδια της Δνσης του ΙΕΚ και του Δήμου Ν.ΖΙΧΝΗΣ για την παραπέρα ανάπτυξή του (του ΙΕΚ) είναι φιλόδοξα.

Θεωρώντας την κατάσταση εξαιρετικά επέιγουσα, αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες.-

 

Με τιμή,

 

ΣΤΑΜΑΤΟΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

οικονομολόγος

Δντης