Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο Athens Street Pole Vault και τη Φιλοθέη

Έναν ρόλο που ξέρει καλά, σε ένα αντικείμενο που αγαπά ιδιαίτερα θα έχει ο Γιώργος Καπουτζίδης τόσο στο Athens Street Pole Vault (1/6), όσο και στο 18o Filothei Women Gala (31/5).
Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, θα αναλάβει την παρουσίαση των δύο σπουδαίων διοργανώσεων, που θα γίνουν την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη σε Φιλοθέη και Σύνταγμα, αντίστοιχα. Ο Καπουτζίδης έχει δείξει πολλές φορές την αγάπη του για τον κλασικό αθλητισμό, τόσο με την φυσική του παρουσία σε στάδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όσο και με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Οι γνώσεις του για το στίβο είναι εξειδικευμένες και του επιτρέπουν να…πιάσει μικρόφωνο σε δύο σημαντικές διοργανώσεις.
Το Athens Street Pole vault θα γίνει την Πέμπτη (1/6) στην πλατεία Συντάγματος με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών από την Ελλάδα και την Ευρώπη. Η παρουσία του έμπειρου ηθοποιού θα κεντρίσει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος, αλλά και των περαστικών που θα βρεθούν στην πλατεία Συντάγματος. Μία ημέρα νωρίτερα οι φίλοι του στίβου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την μοναδική διοργάνωση, που γίνεται αποκλειστικά για γυναίκες, στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”, στη Φιλοθέη.
http://www.segas.gr/