Σέρρες: Ξεκινά το «Πολιτιστικό καλοκαίρι 2017»

Σειρά πολυποίκιλων εκδηλώσεων περιλαμβάνει το πρόγραμμα του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2017» που παρουσιάσθηκε σήμερα σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τον αθλητισμό και πολιτισμό Βασίλης Τερζής.
«Ένας πολιτιστικός θεσμός που μετρά πάνω από 12 χρόνια ζωής και αγκαλιάστηκε θερμά από τους δημότες μας αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Παραστάσεις θεατρικές αγαπημένων σκηνοθετών και ηθοποιών, μουσικές συναυλίες εκλεκτών συνθετών και τραγουδιστών, παιδικά θέατρα συνθέτουν ένα ιδιαίτερα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. αλλά και στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θερινό Θέατρο» είπε ο Δήμαρχος Σερρών
O Bασίλης Τερζής ευχαρίστησε θερμά το Τ.Ε.Ι. Σερρών και τη Διοίκησή του, που για μία ακόμη χρονιά συνεργάζονται μαζί με το Δήμο Σερρών και παρέχουν το Ανοιχτό Αμφιθέατρο με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους Σερραίους να παρακολουθήσουν υψηλής ποιότητας παραστάσεις και συναυλίες με όσο το δυνατόν πιο χαμηλό εισιτήριο.
Αναφέρθηκε επίσης στις εκδηλώσεις στο θερινό θεατράκι του Δήμου Σερρών λέγοντας θα ολοκληρωθούν, με αποκορύφωμα και κλείσιμο των εκδηλώσεων του, το τετραήμερο της 15ης «Πανελλήνια Χορευτικής Συνάντησης» στις αρχές Σεπτέμβρη .