Δυο μετάλλια για την Μαρίνα Ποργιοπούλου στην Κατερίνη

Πρόσωπο του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου εφήβων-νεανίδων που διεξήχθη στην Κατερίνη αναδείχτηκε η Μαρίνα Ποργιοπούλου που μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε το Σάββατο στα 1500 μέτρα, χθες κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 800 μέτρα σε μια συγκλονιστική κούρσα.

Η αθλήτρια του Γ.Σ. Σέρρες 93 που προερχόταν από τον χθεσινό της αγώνα αλλά και από τα πρωινά προκριματικά (σε αντίθεση με τις υπόλοιπες αθλήτριες που οι περισσότερες ήταν ξεκούραστες) έκανε απίστευτο αγώνα και «έκλεψε» την τρίτη θέση από Καβαλιώτισσα αθλήτρια με μια βουτιά που έκανε στο τελευταίο μέτρο του αγώνα.

Η Μαρίνα Ποργιοπούλου με τον Άκη Παρασκευόπουλο και με το… ένα από τα δύο μετάλλια της

«Είναι από τις πρωταγωνίστριες του πρωταθλήματος. Έκανε φοβερό χρόνο με 2.17.25 ενώ είχε 2.19.15, είναι ατομικό και Πανσερραϊκό ρεκόρ» είπε στην ΕΡΤ Σερρών αμέσως μετά τον τελικό ο προπονητής Άκης Παρασκευόπουλος που είχε μαζί με την αθλήτρια του να αντιμετωπίσει και την εναλλαγή των συναισθημάτων αφού αρχικά οι διοργανωτές έδιναν την Μαρίνα ως τέταρτη αλλά στη συνέχεια ανακοίνωσαν τα σωστά αποτελέσματα. Αξίζει να τονίσουμε ότι με αυτά τα μετάλλια αλλά και με τον τρόπο που ήρθε το δεύτερο μετάλλιο η Μαρίνα Ποργιοπούλου δικαιώθηκε στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα χρόνια αφού πριν από καιρό στα Τρίκαλα είχε χάσει το μετάλλιο στο τελευταίο μέτρο ενώ σήμερα το κέρδισε αποδεικνύοντας το τεράστιο ταλέντο της, το πάθος και τη δύναμη που έχει αυτή η αθλήτρια.

Λάμψη μεταλλίων για την Μαρίνα Ποργιοπούλου και στην Κατερίνη

Μαρίνα Ποργιοπούλου: «Πίστεψα στις δυνάμεις μου»

Η Μαρίνα Ποργιοπούλου με τα δύο μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα (ασημένιο στα 1500 μέτρα και χάλκινο στα 800 μέτρα) αμέσως μετά την απονομή του χάλκινου μεταλλίου μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών: «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί όλο το χρόνο δούλεψα πολύ σκληρά. Στο πανελλήνιο κορασίδων στάθηκα λίγο άτυχη αλλά πίστεψα στις δυνάμεις μου και στην προπόνηση που έκανα και δικαιώθηκα στο πανελλήνιο νεανίδων. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Άκη Παρασκευόπουλο και τον σύλλογο μου Σέρρες 93.  Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Νίκο Δήμο για τις συμβουλές που μου έδωσε πάνω στη διατροφή μου».

Αμέσως μετά τον τερματισμό της και την απίστευτη βουτιά της που της έδωσε το χάλκινο μετάλλιο
Και η αποθεραπεία μιας πρωταθλήτριας που τα έδωσε όλα
Ο αγώνας της Μαρίνας ήταν συγκλονιστικός
Δύο φορές ανέβηκε στο βάθρο η Σερραία αθλήτρια
Δικαιολογημένα τα χαμόγελα με τα δύο μετάλλια

 

ΠΗΓΗ