Σέρρες: Τραγικό συμβάν σε κοπή πίτας – Άνθρωπος έχασε τη ζωή του

Διαβάστε τη συλλυπητήρια ανακοίνωση του συλλόγου «Οι Ακρίτες» και τη δήλωση που πραγματοποίησε ο πρόεδρος Παύλος Καρυπίδης…

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Επταμύλων Ν. Σερρών «Οι Ακρίτες» θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη και τους φίλους που παραβρεθήκαν στο Ετήσιο Χορό του, χθες Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο Οικ. Κέντρο Μύλος .
Επίσης θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς της εκδήλωσης και τα καταστήματα που μας στήριξαν έμπρακτα προσφέροντας μας δώρα και οικονομική στήριξη.
Δυστυχώς ένα τραγικό γεγονός διέκοψε νωρίτερα την διασκέδαση και την πετυχημένη ολοκλήρωση της βραδιάς.Το Διοικητικό Συμβούλιο των Ακριτών, εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Παύλος Καρυπίδης 

Μετά από σαράντα και πλέον χρόνια που ασχολούμαι με την παράδοση και την δράση συλλόγων , δυστυχώς συνέβει και αυτό !!!!!!! Σε μια βραδιά που όλα έτραχαν με απόλυτη επιτυχία στο ετήσιο χορό μας , όλα άλαξαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά και την χαρά , την διασκέδαση διαδέχθηκε η αγωνία για την ζωή ενός ανθρώπου που δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

serraikanea.gr