Βασιλικός πολτός – Ελιξήριο υγείας και νεότητας

Είναι γνωστό ότι ο βασιλικός πολτός αποτελεί μια «βόμβα» πολύτιμων συστατικών που προσφέρουν σωματική και διανοητική ευεξία στον άνθρωπο όπως επίσης γνωστές είναι και οι φαρμακολογικές του ιδιότητες.

Οι εβρίτες Τσολάκης Μιχάλης και Ευστρατιάδου Άννα , παράγουν μέλι και βασιλικό πολτό από τον Έβρο, μας δίνουν οδηγίες σχετικά με την διατήρηση και τη δοσολογία του βασιλικού πολτού.

Τι πρέπει να προσέχουμε:

Ο βασιλικός πολτός αλλοιώνεται με την υψηλή θερμοκρασία, το φως, τον ατμοσφαιρικό αέρα και την επαφή με μεταλλικά αντικείμενα. Η καλύτερη μέθοδος διατήρησής του είναι η τοποθέτηση στη συντήρηση του οικιακού ψυγείου. Μπορεί να διατηρηθεί και εκτός ψυγείου μόνο αν αναμιχθεί με δεκαπλάσια ποσότητα μελιού.

Δοσολογία – Χρήση:

Ένα κουταλάκι (της συσκευασίας) το πρωί νηστικός κάτω από τη γλώσσα μέχρι να διαλυθεί. Για τα παιδιά συστήνεται μισό κουταλάκι ενώ για αθλητές και ασθενείς έως δύο κουταλάκια. Απαραίτητος χρόνος χρήσης 3 μήνες ετησίως. Ο βασιλικός πολτός είναι φυσικό προϊόν,απόλυτα αβλαβές και δεν προκαλεί παρενέργειες και εθισμό. Τέλος η ισχύς του βασιλικού πολτού εξαρτάται από τη φρεσκάδα του.

Μπορείτε να προμηθευτείτε και εσείς βασιλικό πολτό μέσα από τη σελίδα aptonevro.grκαθώς και άλλα παραδοσιακά προϊόντα από εβρίτες παραγωγούς.