Έφτιαξαν την κρέμα που εξαφανίζει ρυτίδες, ακμή γήρανση με απίστευτη τεχνολογία

Έχουμε ξανά γράψει παλιότερα για την δύναμη των προβιοτικών και την τεχνολογική επανάσταση της κοσμητολογίας να καταφέρει να δημιουργήσει κρέμα περιποίησης η οποία είναι εμπλουτισμένη με προβιοτικά και κάνει σχεδόν θαύματα.

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι πλέον και στην χώρα μας αναζητούν σήμερα προϊόντα περιποίησης και υγιεινής με προβιοτικά και βλέπουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στο δέρμα τους αφού τα οφέλη είναι δεκάδες.

rotator00003rejuvence-1.jpg

Η πρώτη προβιοτική κρέμα αυτή τη στιγμή σε πωλήσεις στην χώρα μας η οποία δυστυχώς δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε ράφια καταστημάτων και φαρμακείων λόγο του εμπάρκου που δέχεται από τις μεγάλες εταιρείες αμορφίας, οι οποίες ουσιαστικά με μεθόδους διλήμματος και εκβιασμού θέτουν ζήτημα στους καταστηματάρχες που δοκίμασαν να την τοποθετήσουν στα ράφια τους “Ή αυτή ή εμείς” πωλείται μόνο μέσω ίντερνετ και μόνο μέσω της Fifthelementland.

Η Probiotic rejuvence cream της Namleen παράγεται μόνο από το κέντρο κλινικών ερευνών κοσμητολογίας στο Βέλγιο και ο βασικός λόγος που δεν διατίθεται στα καταστήματα και σε μαζική παραγωγή είναι ο οικονομικός αποκλεισμός που δέχεται από τις μεγάλες εταιρείες.

Ας δούμε όμως τι κάνει αυτή η κρέμα και γιατί είναι τόσο αποτελεσματική κατά των ρυτίδων και έχει εντυπωσιακά αντιγηραντικά αποτελέσματα και όχι μόνο.

  1. Εξαφανίζει τις ρυτίδες, σημάδια και ουλές με εμφανή αποτελέσματα από το πρώτο 24ώρο!
  2. Εξαφανίζει άμεσα ακμή και σπυράκια !
  3. Επαναφέρει την λάμψη του δέρματος χαρίζοντας σας έως και 5 τόνους πιο ανοιχτό δέρμα! γυρνώντας τον χρόνο πίσω τουλάχιστον 5 με 10 χρόνια μέσα σε λίγες ημέρες!
  4. Χαρίζει βαθύ καθαρισμό και βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα επαναφέροντας την χαμένη ελαστικότητα!
  5. Ανανεώνει τη δομή και τα κύτταρα του δέρματος με τα πεπτίδια και τα καλά ωμέγα λιπαρά!
  6. Λειαίνει την υφή του δέρματος , συσφίγγει τους πόρους . Εξαιρετική για εφαρμογή γύρω από τα μάτια και στην καταπολέμηση των ρυτίδων!
  7. Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, μίας εκ των σημαντικότερων δομών του δέρματος!
  8. Εξαφανίζει σε λίγες μέρες παθήσεις όπως μυκητιάσεις του δέρματος, λεύκη, μελανώματα, μυρμηγκιές και πολλές άλλες δερματικές παθήσεις!
  9. Έχει καλύτερα αποτελέσματα ακόμα και από αντιγηραντικούς ορούς ή μικροεπεμβατικές διαδικασίες όπως το μπότοξ σε συνολικό επίπεδο στο δέρμα σας και είναι αντιαλλεργική θωρακίζοντας μάλιστα το δέρμα σας από εξωγενής διαβρωτικούς παράγοντες όπως: Tο κάπνισμα, το καυσαέριο, τα φάρμακα, ακόμη και τη θερμοκρασία και την υγρασία που ταλαιπωρούν και αφυδατώνουν την επιδερμίδα.

Γιατί όμως αυτή η κρέμα έχει καλύτερα αποτελέσματα από πανάκριβους ορούς ομορφιάς και από κρέμες των 150 ευρώ;

Τα βασικό σημείο που κάνει την Namleen rejuvence cream να ξεχωρίζει από τα συμβατικά είναι η νοημοσύνη της και θα δούμε παρακάτω τι ακριβώς εννοούμε.

Τα προβιοτικά που είναι μικροοργανισμοί εξουδετερώνουν τους κακούς μικροοργανισμούς και δημιουργούν ένα κατάλληλο περιβάλλον ώστε να μπορούν να ζουν, να τρέφονται και να αναπαράγονται χωρίς να κινδυνεύουν. Έτσι ουσιαστικά θωρακίζουν το περιβάλλον στο οποίο ζούνε. Άρα η νοημοσύνη των προβιοτικών είναι αυτή η νοημοσύνη που λειτουργεί ως μπούσουλας πάνω στα συστατικά που περιέχει η κρέμα με το πιο συστατικό πρέπει πρώτα να επιτραπεί στα προβιοτικά και να δράση επάνω στο δέρμα μας.

Σε ένα απλό παράδειγμα.. Αν υποθέσουμε ότι έχουμε ένα δέρμα φυσιολογικό το οποίο έχει ρυτίδες. Εφαρμόζοντας μία τέτοια κρέμα πάνω σας αμέσως το δέρμα σας θα αρχίσει να θωρακίζεται και να εξουδετερώνονται οι παθογόνοι οργανισμοί που καταναλώνουν το κολλαγόνο ή την ελαστίνη από το δέρμα σας και έτσι θα επιτραπεί στο κολλαγόνο της κρέμας και την ελαστίνη να δράση και να απορροφηθεί από το δέρμα σας.

Ένα δεύτερο παράδειγμα για ένα δέρμα που έχει έντονη ακμή αλλά και ξηροδερμία. Τα προβιοτικά θα δράσουν και πάλι με τον ίδιο τρόπο με αποτέλεσμα να εξαφανίζουν πολύ γρήγορα την ακμή και να επιτρέψουν στο δέρμα να δεχθεί όλα τα στοιχεία της κρέμας που χρειάζεται ώστε να θωρακιστεί το δέρμα έχοντας την κατάλληλη υγρασία και λιπαρότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε την κρέμα που μιλάνε οι μισές γυναίκες της Ελλάδας για αυτήν εδώ