Συνάντηση της «Συμμαχίας Σερραίων» με τις Διοικήσεις των Αστικών και Υπεραστικών ΚΤΕΛ των Σερρών

Συνάντηση με τις Διοικήσεις των Αστικών και Υπεραστικών ΚΤΕΛ των Σερρών πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, συνοδευόμενος από μέλη της παράταξής του.

Ο Πρόεδρος των Υπεραστικών ΚΤΕΛ κ. Ηλίας Παπαγεωργίου και ο Πρόεδρος των Αστικών κ. Παναγιώτης Κούρτης περιέγραψαν την κατάσταση που επικρατεί στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στις Σέρρες και επισήμαναν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κυρίως στο κυκλοφοριακό κομμάτι μέσα στην πόλη.

Ο κ. Χρυσάφης τόνισε ότι το κυκλοφοριακό αποτελεί μείζον ζήτημα στην πόλη των Σερρών και ότι πρέπει να υπάρξει αγαστή συνεργασία και συντονισμός της δημοτικής αρχής με τους εμπλεκόμενους φορείς έτσι ώστε να βρεθούν ουσιαστικές λύσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα διαβίωσης των πολιτών.

Στο πρόγραμμα της «Συμμαχίας Σερραίων» υπάρχει μία σειρά από μέτρα και ρυθμίσεις όπως εγκατάσταση συστηµάτων έξυπνης στάθµευσης, εξυπνότερης ροής κυκλοφορίας, αισθητήρες φωτεινών σηματοδοτών για τα Αμεα κ.α. αλλά και η δημιουργία νέων θέσεων παρκινγκ ούτως ώστε να λυθούν τα προβλήματα αυτά.

Τέλος ο υποψήφιος δήμαρχος και οι Πρόεδροι συμφώνησαν πώς μόνο μέσα από τη συνεργασία των δυνάμεων τους θα απαντηθούν οι ανάγκες των πολιτών.