Οι ταβέρνες που αξίζει να ανακαλύψεις: “Το Ιχθυοτροφείο”, κάθε επίσκεψη συνιστά εμπειρία

Σταθερή αξία, η ψαροταβέρνα το Ιχθυοτροφείο με την κάθε επίσκεψή σας να συνιστά εμπειρία. Όχι μόνο εξαιρετικό φαγητό αλλά και υπέροχο φυσικό τοπίο καθώς και καλό διακοσμημένο εσωτερικό περιβάλλον.

Ο μπαρμπα-γιάννης στα 51 χρόνια λειτουργίας της ψαροταβέρνας έχει αναθρέψει γενιές καλοφαγάδων. Ειδικεύεται στην πέστροφα-δικής του παραγωγής- ψητή, τηγανιτή, στη λαδόκολλα ή καπνιστή, είναι το must του καταστήματος και αποτελεί το σήμα κατατεθέν του.

Στο ιχθυοτροφείο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία θαλασσινών- εξέχουσα θέση έχει η παέλια τους- καθώς και ζουμερά κρέατα της ώρας όπως μπριζόλες, μπιφτέκια, λουκάνικα και παϊδάκια.

Η αρχή είναι το ήμισυ και τα ορεκτικά τους το επιβεβαιώνουν. Παστουρμάδοπιτάκια με φέτα, ψητά λαχανικά, τηγανιτή φέτα με αρώνια και πληθώρα άλλων γευστικών μεζέδων που ικανοποιούν κάθε ουρανίσκο.

Μην παρασυρθείτε και παραγγείλετε πολλά, εκτός αν “αντέχει” η παρέα, καθώς οι μερίδες τους είναι τεράστιες και χρειάζεστε χώρο για το επιδόρπιο. Στην ενημερωμένη λίστα κρασιών θα βρείτε τον κατάλληλο για να συνοδεύσει τα γευστικά πιάτα και εδέσματα.

Η εξυπηρέτηση γρήγορη και η ποιότητα αδιαπραγμάτευτη.

Η αίθουσα διατίθεται για πάσης φύσεως κοινωνικές εκδηλώσεις.

Διεύθυνση: Άγιος Ιωάννης Τηλέφωνο:2321020412&6970495513