Εξοπλισμός κουζίνας με προϊόντα ποιότητας σε χαμηλές τιμές μόνο στο klarakis.gr

Το klarakis.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Κλαράκης Απ. Αθανάσιος με έδρα το 6ο χλμ Σερρών – Νιγρίτας. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1980 από τον Απόστολο Κλαράκη και το 2015 τη διεύθυνση της ανέλαβε ο Αθανάσιος Απ. Κλαράκης, υιός του ιδρυτή της επιχείρησης.

Η εταιρεία, κλείνοντας 39 χρόνια προόδου και ανάπτυξης συνεχίζει να βελτιώνει την ποιότητα των προϊόντων της, διευρύνοντας την γκάμα των ειδών της ικανοποιώντας παράλληλα τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των πελατών της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο κατάστημά θα βρείτε όλα τα είδη οικιακής χρήσης, που απαιτεί ένα νοικοκυριό αλλά και ο επαγγελματίας (σουπερ – μαρκετ, ξενοδοχεία, καφέ – μπαρ, ταβέρνες κ.λ.π.), σε τιμές σοκ.

Επιλέξτε ανάμεσα από μια μεγάλη γκάμα σκευών μαγειρικής (τηγάνια, χύτρες, κατσαρόλες, ταψιά, φόρμες) τύπου αλουμινίου, αντικολλητικού ή εμαγιέ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ψήστε τον καφέ σας σε παραδοσιακού τύπου μπρίκι, χάλκινο ή ανοξείδωτο.

 

 

 

 

 

Στο klarakis.gr θα βρείτε επίσης διάφορα αξεσουάρ κουζίνας όπως κανάτες, τσαγιέρες, σουρωτήρια, λεκάνες, δίσκους και εργαλεία μαγειρικής.

 

Κάντε εγγραφή με το επαγγελματικό σας ΑΦΜ για να επωφεληθείτε των τιμών χονδρικής.

Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές σε είδη σπιτιού, που θα ανανεώσουν τον εξοπλισμό της κουζίνας ή της επιχείρησης εστίασης σας, σε άριστη ποιότητα.