THE WEB Serres House of Gamers: Το απόλυτο μέρος για gamers!

Το THE WEB είναι κυριολεκτικά το σπίτι των gamers. Ένας σύγχρονος και εξοπλισμένος χώρος έτοιμος να ανταποκριθεί στις ανάγκες του πιο απαιτητικού streamer και gamer. Η οπτική ίνα της Optiland παρέχει 200 Mbps για Download/Upload σε συνδυασμό με την 100στάρα VSDL του ΟΤΕ δεν αφήνουν περιθώρια lagαρίσματος.

Όλα τα PC φοράνε επεξεργαστές Intel i5 και Intel i7 8ης και 9ης γενιάς ενώ οι κάρτες γραφικών τους είναι από gtx 1060 μέχρι και rtx 2080.

Τα πληκτρολόγια είναι μηχανικά και τα ποντίκια Razer Deathadder Elite για άμεση απόκριση ενώ τα headset είναι Razer Kraken Tournament Edition ή Hyperx Cloud 2.

Οι οθόνες δεν θα μπορούσαν να υστερούν σε σχέση με τα υπόλοιπα γι’ αυτό οι overkill ρυθμοί ανανέωσης στα 144Hz και 240Hz.

Οι bucket καρέκλες από την GT Omega σε απογειώνουν και δεν φεύγεις πιασμένος μετά το LAN.

Οι λάτρεις της ταχύτητας θα βρουν στο THE WEB ένα Racing Cockpit εξοπλισμένο με τιμονιέρα G29 της Logitech με Playstation VR σε PS4 PRO ,ενώ οι φίλοι της κονσόλας θα παίξουν στα PS4.

Οι φανατικοί θαμώνες του THE WEB έχουν δίπλα τους το εξειδικευμένο προσωπικό που πάντα πρόθυμο ανταποκρίνεται σε τυχόν ερωτήσεις και προβλήματα. Ο Fuzzy – ex gamer- τρέχει το μαγαζί και αυτός είναι ο λόγος που πάντοτε το hardware πετάει και το menu ενημερωμένο και απροβλημάτιστο.

New entry to Streamer’s booth με I9 9900k, RTX 2080 Super και 32 GB RAM. Απλά μπείτε και αφεθείτε στην εμπειρία.

Στο WEB όλοι γνωρίζουν τα δωράκια και τους διαγωνισμούς με δώρα give away . Αγόρασε το Red Bull Lan και μπες στην κλήρωση!

Διαγωνισμός Χριστούγεννα 2018

 

 

 

 

 

 

 

Προσφορά του καταστήματος ο καφές σε όλα τα LAN από τις 21:00 και έπειτα.

Υπάρχει και μέριμνα για φοιτητές με έκπτωση 30% στις υπηρεσίες τους!!

Το THE WEB δεν είναι απλά ένα ακόμη net cafe , είναι η κοινότητα των gamers στην πόλη!

Διεύθυνση: Β. Χατζηιακωβου 17 στον πεζόδρομο
Τηλ. 2321 120951
Facebook