Χριστούγεννα στις Σέρρες για τις μασκότ των ομάδων

Την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τις πιο γνωστές μασκότ συλλόγων μπάσκετ και ποδοσφαίρου της χώρας θα έχουν όλοι οι Σερραίοι στο… «πάρτι» που διοργανώνουν το μεσημέρι της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου στις 12:00 στην πλατεία Ελευθερίας και την «Πολιτεία των Ευχών» ο Δήμος Σερρών και η Κ.Ε.ΔΗ.Σερρών.

Η εκδήλωση που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα (θα συγκεντρωθούνε χρήματα για τη μικρή Σοφία) έχει ονομαστεί «Ο Λεντόκαρδος γιορτάζει με τους φίλους του».

Εκτός από τον «Λεοντόκαρδο» (την μασκότ του Πανσερραϊκού) το δικό τους σόου θα δώσουν ο Παοκάρας (η μασκότ του ΠΑΟΚ), ο Θρυλέων (του Ολυμπιακού), ο Πανάθας (του Παναθηναϊκού), ο Τίγρης (η θρυλική μασκότ του Άρη που εμφανίστηκε στα γήπεδα του μπάσκετ το Νοέμβριο του 1990), ο Μαυραετός (η μασκότ της Δόξας που δημιουργήθηκε φέτος) και «ο Πρόμι και η Θεά»  (οι δύο μασκότ του Προμηθέα Πατρών).

Μια ξεχωριστή και πρωτότυπη εκδήλωση που εκτός από τον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα στέλνει και μηνύματα ανθρωπιάς, συμφιλίωσης και αλληλεγγύης ενώ τα μικρά παιδιά θα φωτογραφηθούν και θα παίξουν ποδόσφαιρο και μπάσκετ με τις μασκότ που κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις και μοιράζουν χαμόγελα στα παιχνίδια των ομάδων τους.

Με απευθείας σύνδεση η αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ3 «Σπορ στο 3» θα καλύψει ένα μέρος της εκδήλωσης.

ert.gr