Νέα χρονιά…νέοι στόχοι!

Η αρχή της νέας χρονιάς πάντα μου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Σκέφτομαι τι κατάφερα, τι έχασα, πόσο γέλασα, πόσο έκλαψα…αλλά με γεμίζει και με αισιοδοξία. Αισιοδοξία γιατί μου δίνει την ευκαιρία να ολοκληρώσω τους στόχους μου και να θέσω καινούριους! Τους αγαπώ τους στόχους! Μου δίνουν ενέργεια. Μου δείχνουν μονοπάτια που περιμένουν να τα εξερευνήσω. Με γεμίζουν ζωή.

Ο στόχος δεν είναι μια αφηρημένη έννοια…δεν είναι ένα όνειρο! Είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Ο στόχος δεν είναι ευχή, είναι ένα σημείο που θέλεις να φτάσεις και κοπιάζεις γι’ αυτό. Είναι εξέλιξη!

Λένε «αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς». Γι’ αυτό να τους σχεδιάζεις τους στόχους σου, να οργανώνεσαι, να προσηλώνεσαι πάνω τους και να δουλεύεις για να τους φτάσεις. Να σκέφτεσαι ότι κάθε μέρα του νέου χρόνου είναι ένα θαύμα και μια ευκαιρία για να καταφέρεις όλα αυτά που επιθυμείς!

Μην βιάζεσαι…μην απογοητεύεσαι…δεσμεύσου απέναντι σ’ αυτά που θέλεις! Η νέα χρονιά σου δίνει απλώς την ευκαιρία για να κάνεις νέα ξεκινήματα, ο χρόνος επίτευξης τους εξαρτάται από πολλούς παράγοντες…

Εύχομαι λοιπόν, η νέα χρονιά να είναι γεμάτη από υγεία, αγάπη, πολλά χαμόγελα και στόχους, που αν τους ορίσεις, θα τους δεις να υλοποιούνται!

Καλή χρονιά!!!