Το «3ο Summer Engineering Academy 2020» στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Το «3ο Summer Engineering Academy 2020» θα πραγματοποιηθεί στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών στις 1 – 4 Σεπτεμβρίου 2020.

Απευθύνεται σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν πάθος για τα μαθηματικά, τη φυσική και την τεχνoλογία και είναι μεταξύ των ηλικιών 15 και 19 (χωρίς να εξαιρούνται και οι νεότεροι μαθητές όπου κρίνεται ότι μπορούν να συμμετέχουν).

Η Ακαδημία Μηχανικών είναι ένα πενθήμερο μάθημα, μοναδικός συνδυασμός πρακτικών και θεωρητικών προγραμμάτων σπουδών στη μηχανική.

Καλούνται νέοι ηλικίας 15-16-17-18 και 19 χρονών να παρακολουθήσουν τα μαθήματα  που θα γίνονται το πρωί από καθηγητές του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανιικών του Διεθνούς Πανεπιστημίου (Campus) Σερρών και μηχανικούς των εταιριών αυτοκίνητων που θα συμμετέχουν και διδακτορικών φοιτητών.

Παράλληλα, η  παρακολούθηση του κύκλου μαθημάτων προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να αλληλοεπιδράσουν με  επιστήμονες κι ερευνητές στον τομέα του αυτοκινήτου και της τεχνολογίας, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στους τομείς της μοντελοποίησης και της διαχείρισης των πληροφοριών.

Μπορούν να συμμετέχουν και φοιτητές που παρακολουθούν την τεχνολογία, διδακτορικοί φοιτητές που ενδιαφέρονται για την τεχνολογία. Επαγγελματίες  ερευνητές κι ερασιτέχνες μπορούν να παρακολουθήσουν ως ακροατές.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Με το τέλος των μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Δίπλωμα συμμετοχής (Life Long Learning της UNESCO).

Δηλώσεις στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Τηλ. 23210-52592