Ο υδράργυρος στα ύψη με τα πιο καυτά γυναικεία μαγιό μπικίνι – Διαλέξτε το brazilian στρινγκ που θα βάλει φωτιά στην πλαζ

Καλοκαίρι, ζέστη, κατάλληλη εποχή για βουτιές στην παραλία αλλά και ηλιοθεραπεία για να αναδείξετε τις υπέροχες καμπύλες σας. Κι εκεί που νομίζετε ότι η θερμοκρασία δεν μπορεί να ανέβει περισσότερο, τα καυτά γυναικεία μαγιό μπικίνι και τα εντυπωσιακά string μαγιό και μπραζίλιαν που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα εσωρούχων estring εκτοξεύουν τον υδράργυρο στα ύψη!

Αν θέλετε λοιπόν να ξεχωρίσετε φέτος το καλοκαίρι και κόβετε την ανάσα με τις εμφανίσεις σας στην πλαζ, τότε τα γυναικεία μαγιό μπικίνι του estring είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε! Απίθανα σχέδια και χρώματα, αβυσσαλέα κοψίματα και πρωτότυπα patterns θα κάνουν την παραλία να παραμιλάει μαζί σας!

Άγρια ομορφιά

Τα animal prints είναι διαχρονικά τα αγαπημένα μας γυναικεία μαγιό μπικίνι και από αυτά δεν εξαιρούνται σίγουρα και τα string μαγιό. Έτσι αν αναζητάτε ένα σετ που θα σας κάνει πραγματικά ακαταμάχητες, τότε το Bella Vista Wilde της Obsessive, φτιάχτηκε για το δικό σας σώμα! Με προσαρμόσιμα κορδόνια στον λαιμό και στην πλάτη αλλά και στο string, ταιριάζει τέλεια σε κάθε σωματότυπο και σας επιτρέπει να μαυρίσετε ομοιόμορφα χωρίς γραμμές, ενώ το λεοπάρ σχέδιο του σας δίνει μία άγρια, εξωτική ομορφιά.

Αθλητικό στυλ

Ποιος είπε ότι το αθλητικό στυλ δεν μπορεί ταυτόχρονα να είναι και sexy; Τα μαύρα γυναικεία μαγιό μπικίνι της Bajlin είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αναδεικνύουν ζουμερές καμπύλες. Με ανθεκτικό πάνω μέρος που συγκρατεί και αναδεικνύει το μπούστο, χωρίς να σας κόβει στο λαιμό και string μαγιό brazilian στο κάτω μέρος, σας δίνει την πιο καυτή αθλητική εμφάνιση, για να εντυπωσιάσετε με τις επιδόσεις σας στο beach volley και όχι μόνο!

Επιλέξτε τα κορυφαία γυναικεία μαγιό μπικίνι και string Brazilian από το ηλεκτρονικό κατάστημα e-string και απολαύστε το καλοκαίρι σας πιο εντυπωσιακές από ποτέ.