Το καλοκαίρι είναι εδώ και το ίδιο και οι τάσεις.

Η καλοκαιρινή σεζόν έχει να κάνει με τα έντονα χρώματα και τα τολμηρά σχέδια, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτά. Από τα γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ, μέχρι τα μαγιό, τα φορέματα, τα σορτς και τις παντελόνες, υπάρχουν πολλά στυλ που ξεχωρίζουν.

 

Για να σας βοηθήσουμε στο δίλημμα της γκαρνταρόμπας σας, συγκεντρώσαμε μερικές από τις αγαπημένες μας καλοκαιρινές τάσεις και στυλ για γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ. Είτε ψάχνετε για κάτι σέξι είτε για κάτι πιο casual!

 

Είτε είστε fashionista είτε απλά θέλετε να δείχνετε καλά στις διακοπές, το καλοκαιρινό στυλ μπορεί να είναι μια πρόκληση. Σε πολλά μέρη του κόσμου, είναι ακόμα χειμώνας και υπάρχουν μόνο τόσοι πολλοί τρόποι για να ντύσετε ένα ρούχο με ένα κασκόλ. Αλλά με λίγη δημιουργικότητα και μερικά από αυτά τα μοντέρνα κομμάτια, μπορείτε να κάνετε τη δική σας μοναδική δήλωση στυλ χωρίς να σπάσετε την τράπεζα – ή να διακινδυνεύσετε κρυοπαγήματα.

 

Ακολουθούν μερικές από τις αγαπημένες μας επιλογές για το φετινό καλοκαίρι:

 

  1. Μαγιό σε όλα τα σχήματα, μεγέθη και χρώματα: Έχουμε περάσει από ολόσωμα σε bikini, σε crop tops και ψηλόμεσα σλιπ – αλλά το μαγιό είναι πάντα το πιο εμβληματικό κομμάτι του καλοκαιρινού στυλ. Το φετινό must-have μαγιό είναι αυτό που ταιριάζει απόλυτα στον σωματότυπό σας – και σας κάνει να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας, ενώ παράλληλα δείχνετε υπέροχη στην παραλία!

 

  1. Παπούτσια με λουράκια: Ποιος λέει ότι τα σανδάλια πρέπει να είναι επίπεδα; Τα strappy παπούτσια με τακούνια είναι εξαιρετικά δημοφιλή αυτή τη σεζόν- ταιριάζουν υπέροχα με κάθε είδους μαγιό, από απλά μαύρα ολόσωμα μέχρι δικτυωτά μπικίνι με διασκεδαστικά σχέδια ή χρώματα! Μερικά μάλιστα κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα, ώστε να μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα αγαπημένα σας στυλ μαγιό ή να τα συνδυάσετε με φορέματα για μία χαλαρή βραδινή έξοδο!

 

  1. Πολύχρωμες εκτυπώσεις. Τα έντονα χρώματα, τα τολμηρά μοτίβα και τα τροπικά prints είναι όλα στην μόδα αυτό το καλοκαίρι. Αυτά τα σχέδια σας δίνουν την ευκαιρία να προσθέσετε χρώμα στην γκαρνταρόμπα σας χωρίς να κάνετε υπερβολική δήλωση. Είναι επίσης ιδανικά για να προσθέσετε μια πινελιά στυλ σε πιο επίσημα ρούχα.

 

 

Το καλοκαίρι είναι μια από εκείνες τις περιόδους που μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστικές όσο και απαιτητικές. Από τη μία πλευρά, υπάρχουν τόσα πολλά υπέροχα πράγματα που μπορείτε να κάνετε κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής – όπως να πάτε στην παραλία ή να κάνετε πεζοπορία με φίλους. Αλλά από την άλλη πλευρά, είναι δύσκολο να βρείτε ρούχα που να είναι κομψά και άνετα ταυτόχρονα.