Τα καλύτερα στρώματα για .. όνειρα γλυκά!

Ο ύπνος είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία καθώς βοηθά στην ξεκούρασή μας και συμβάλλει σημαντικά και στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου. Για το λόγο ότι καλύπτει το 1/3 της ημέρας μας, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι μας αξίζει ένα καλό στρώμα, ώστε να απολαμβάνουμε τον ύπνο μας στον μέγιστο βαθμό.

Σήμερα ετοιμάσαμε για σένα τις καλύτερες προτάσεις σε στρώματα, που καλύπτουν πολλές και διαφορετικές ανάγκες και ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους ποιότητα.

Για αρχή αξίζει να πούμε πως για να επιλέξεις το σωστό στρώμα, οφείλεις να γνωρίζεις τις ανάγκες αλλά και τις απαιτήσεις σου. Ανακάλυψε μια μοναδική συλλογή σε στρώματα και προτάσεις , όπως ανατομικά αλλά και ορθοπεδικά με τις καλύτερες προδιαγραφές. Μπορείς να βρεις ποικιλία σε μονά, διπλά, ημίδιπλα, υπέρδιπλα, αλλά και στρώματα με ανώστρωμα.

Τι κάνει ένα στρώμα να ξεχωρίζει;

Ένα στρώμα ξεχωρίζει πρώτα απ όλα για την ποιότητα των υλικών του, καθώς είναι και το κυρίαρχο στοιχείο που θα προσφέρει χαλάρωση και ξεκούραση και θα «αγκαλιάσει» το σώμα σου, παίρνοντας το καλούπι του. Τα στρώματα ποιότητας ξεχωρίζουν επίσης για την καινοτομία τους αλλά και για τη φιλικότητα των υλικών τους προς το περιβάλλον.

 

Πώς θα επιλέξω το κατάλληλο στρώμα για μένα;

Πάντα, πριν επιλέξεις ένα στρώμα, αξίζει να τσεκάρεις τις προδιαγραφές του, αλλά και όλα αυτά που μπορεί να σου προσφέρει ως πλεονεκτήματα για τον ύπνο σου. Αν για παράδειγμα ο χώρος του δωματίου σου είναι μικρός και περιορισμένος, αξίζει να επιλέξεις ένα στρώμα πιο μικρό , όπως είναι το ημίδιπλο.

Επίσης αν έχεις θέματα που αφορούν τη μέση ή άλλα ορθοπεδικά προβλήματα, τότε αξίζει να επιλέξεις ένα ανατομικό ή ορθοπεδικό στρώμα, που θα σου προσφέρει την ανάλογη ξεκούραση και ανακούφιση που ζητάς στο τέλος της ημέρας σου.

Αν θέλεις κι εσύ να επιλέξεις το καλύτερο στρώμα για τις προσωπικές σου επιλογές, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα Istikbal Kimerland και διάλεξε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου, μέσα από μια σειρά κορυφαίων προτάσεων, σε ελκυστικές προσφορές και με αποστολή σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πανελλαδικά.