Τα πιο hot γυναικεία μαγιό του 2022 είναι mix and match – Πώς να συνδυάσετε bikini top και bottoms για απίθανο στυλ

Μπορεί να είμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού, ε και λοιπόν; Ποτέ δεν είναι αργά για να καινούργια επώνυμα γυναικεία μαγιό και το πιο hot trend του 2022 στα μπικίνι είναι ξεκάθαρα το mix and match. Τι σημαίνει όμως αυτό; Είναι ο συνδυασμός σε μαγιό πάνω μέρος και μαγιό κάτω μέρος που δεν έχουν απαραίτητα το ίδιο pattern, ωστόσο μπορούν να ταιριάξουν δημιουργώντας το δικό σας απόλυτα προσωπικό στυλ για την παραλία.

Είτε σας αρέσουν τα ψηλόμεσα, είτε τα μπραζίλ, τα επώνυμα γυναικεία μαγιό του 2022 έχουν τόσες πολλές επιλογές σε bikini top και bikini bottoms για να κάνετε τις πιο απίθανους συνδυασμούς και να εντυπωσιάσετε φέτος στις διακοπές σας.

Δείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα PCP Clothing τις καλύτερες επιλογές για να ταιριάξετε το αγαπημένο σας μπικίνι τοπ και αγκαλιάστε το απόλυτο καλοκαιρινό trend!

Τόσο πάνω

Επειδή το καλοκαίρι τα έντονα φλούο χρώματα είναι must, αλλά ταυτόχρονα τα animal print και τα boho σχέδια δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, το ηλεκτρονικό κατάστημα PCP Clothing έχει για εσάς τις πιο trendy επιλογές σε γυναικεία μαγιό πάνω μέρος που θα σας ξετρελάνουν! Bikini top με φούξια και πορτοκαλί λεοπάρ, με γαλάζιο λαχούρι, ή με shanghai σχέδιο, είναι μόλις μερικές από τις συχνές παραγγελίες, αφού το καθένα με τον τρόπο του μπορεί να δώσει ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ στην εμφάνισή σας. Επιπλέον, τα συγκεκριμένα μπικίνι τοπ διατίθενται σε διαφορετικά πατρόν, από τριγωνάκια απλά ή ανάποδα, μέχρι μπουστάκι, για να αναδείξουν τον σωματότυπό σας.

Όσο και κάτω

Μπορεί να ενθουσιαστήκατε με τις επιλογές της PCP Clothing σε bikini top, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει ξεχωριστό στυλ και το μαγιό κάτω μέρος! Τα απίθανα bikini bottoms, μπραζίλ ή με κορδόνια, που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα με τα πιο hot επώνυμα γυναικεία μαγιό του 2022, είναι ιδανικά για να τα ταιριάξετε όπως θέλετε! Ψηλόμεσα με φαρδιά πλαινά, ή με πολύ λεπτά κορδόνια σε κλασικό στυλ μπικίνι και φυσικά με μοναδικά patterns, όπως animal prints, λαχούρι ή shangai, είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε για να παίξετε με τους πιο τρελούς mix and match συνδυασμούς.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα PCP Clothing και βρείτε επώνυμα γυναικεία μαγιό σε καυτές προσφορές!