Εσείς τι θα κάνετε στις 14 Φλεβάρη;

Επειδή οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν αφήνουν χώρο για ρομαντισμούς , το goserres.gr με αφορμή την αυριανή γιορτή των ερωτευμένων σας προτείνει ιδέες για να περάσετε σαν Βαλεντίνοι σε μια μέρα που θα θυμάστε για καιρό.

Όσο και να φροντίζετε τον εαυτό σας, πάντα μια γυναίκα χρειάζεται και επιβάλλεται να λάμπει για τον αγαπημένο της στις 14 Φλεβάρη.

Κλείστε ένα ραντεβού στο Hair Studio Sami για ένα φρεσκάρισμα στο χτένισμά σας ή γιατί όχι να μη δοκιμάσετε κάτι νέο που θα ενθουσιάσει εσάς αλλά και τον καλό σας; Αφεθείτε στα χέρια της Sami και εντυπωσιάστε!

Hair Studio Sami : Τηλ. 2321309626

Πριν την έξοδο σας δεν μπορείτε να προσπεράσετε το απόλυτο Beauty Spot της πόλης, το σημείο αναφοράς της περιποίησης, της ευεξίας και της αισθητικής. Στο Sea of Spa βρείτε το ιδανικό μακιγιάζ που θα σας προτείνει το εξειδικευμένο προσωπικό όπως και την κατάλληλη περιποίηση των άκρων σας, δίνοντας τους την υγεία που τους αξίζει.

 

Τέλος, κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και κλείστε μια συνεδρία μασάζ για ολοκληρωτική χαλάρωση. Η Ελευθερία Δούδου , ειδική λουτροθεραπείας και spa, θα δώσει στο κορμί σας την απόλυτη χαλάρωση και την απαραίτητη τόνωση για ένα απαιτητικό βράδυ. Οι πολύ ερωτευμένοι μπορούν να απολαύσουν το μασάζ και σε διπλανά κρεβάτια!

Sea of Spa: Τηλ.23214-01961

..επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι, η βραδιά μπορεί να ξεκινήσει με την ικανοποίηση των γαστρονομικών σας επιθυμιών προτού περάσετε στο “κυρίως” και φυσικά στο Καπηλειό του Κωστή είναι πρόθυμοι να σας ταξιδέψουν με τα πιάτα τους σε ένα ρομαντικό δείπνο για τους δυο σας μόνο.

Για το τέλος, ο Κωστής σερβίρει το επιδόρπιο ορόσημο του μαγαζιού σε παραλλαγή λόγω ημέρας.

Καπηλειό του Κωστή: Τηλ.2321058288

Για όσους δεν βολεύονται με ένα ρομαντικό δείπνο αλλά θέλουν να ρίξουν και μια στροφή, υπάρχει το μοναδικό μέρος στην πόλη που συνδυάζει ποιοτικά πιάτα και ζωντανή μουσική.

Το Ταβερνάκι της καρδιάς σας περιμένει με ένα ζωηρό σχήμα να σας διασκεδάσει αφού πρώτα ο Σπύρος φροντίσει να “φτιάξει” τους ουρανίσκους σας.

Ταβερνάκι: Τηλ.6947337926

Η ημέρα απαιτεί, εκτός από προσωπική περιποίηση και διασκέδαση , τα καθιερωμένα δωράκια που ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Το goserres.gr φρόντισε και για αυτό!

Πείτε Σ’αγαπώ με μια custom τούρτα από το Parfait – Make your Cake για να λάβετε το πιο γλυκό φιλί από την Βαλεντίνα σας!

Τολμήστε και στείλτε της μια ανθοδέσμη σ’αγαπώ στη δουλειά της ή στο σπίτι από το ανθοπωλείο Θέμης όπου με την μεγάλη τους εμπειρία θα σας ετοιμάσουν ανθοδέσμες και συνθέσεις που εντυπωσιάζουν!

..με αγάπη από την ομάδα του goserres.gr