Χριστούγεννα 2018: Οι Τάσεις στη Φετινή Διακόσμηση του Σπιτιού σας

Θέλετε να μάθετε τις τάσεις για τα Χριστούγεννα 2018;
Σήμερα θα ενημερωθείτε για τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος.

Έτσι μπορείτε να σιγά-σιγά εφαρμόσετε αυτές τις τάσεις στο σπίτι σας και αυτό γιατί θα είστε ενημερωμένοι. Ξεκινήστε από οποιοδήποτε χώρο στο σπίτι σας ώστε να μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, από το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, την κουζίνα, στο μπάνιο.

Χριστούγεννα 2018 

Χριστούγεννα 2018

Τα χρώματα έχουν μεγάλη σημασία στην διακόσμηση των Χριστουγέννων, επιτρέποντας σας να προσθέσετε περισσότερη ένταση σε οποιοδήποτε χώρο. Τα χρώματα που δεν λείπουν ποτέ σε μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι τα κόκκινα, τα πράσινα και τα λευκά. Ωστόσο, υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί χρωμάτων ή απλά μπορείτε να επιλέξετε μια μονοχρωματική διακόσμηση. Αυτό εξαρτάται από το χαρακτήρα και τα χρώματα που σας αρέσουν.

Σας παρουσιάζουμε αυτούς τους συνδυασμούς που είναι από τις κορυφαίες τάσεις για τα Χριστούγεννα 2018, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Παγωμένα Χριστούγεννα

Χριστούγεννα 2018

Για να ξεφύγετε από τον κλασικό συνδυασμό πράσινου, κόκκινου και χρυσού, που χαρακτηρίζει τα Χριστούγεννα τόσο πολύ, εδώ είναι αυτή η πρώτη εναλλακτική λύση. Μια σκανδιναβική ή μινιμαλιστική διακόσμηση, με δροσερές αποχρώσεις γαλάζιου, σκοτεινού, σε μικρότερο βαθμό πράσινου και λευκού. Αυτά συνδυάζονται με λεπτομέρειες και διαφανή αξεσουάρ.
Ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό αυτού του διακοσμητικού στυλ είναι τα “χιονισμένα έλατα” και τα “χιονισμένα” αξεσουάρ, δηλαδή η προσομοίωση του χιονιού πάνω τους. Μια λεπτή, κομψή και προκλητική εναλλακτική φαντασία.

Χειμερινά Χριστούγεννα

Χριστούγεννα 2018

Μια διακόσμηση που χαρακτηρίζεται από λευκό και πράσινο, δύο χρώματα τυπικά του χειμώνα. Πού θα εφαρμοστεί μέσω  Χριστουγεννιάτικων εκτυπώσεων (ταράνδων, νιφάδων ή έλατων) σε υφάσματα, σε είδη οικιακής χρήσης και αξεσουάρ διακόσμησης.

Παραδοσιακά

Χριστούγεννα 2018

Μια διακόσμηση ρουστίκ αέρα, στην οποία κυριαρχούν τα χρώματα όπως το κόκκινο, το πράσινο, μαζί με το χρυσό και το ασήμι. Αν αυτές τις διακοπές θέλετε να δώσετε μια παραδοσιακή πινελιά στο σπίτι σας, αυτό είναι χωρίς αμφιβολία, μια φανταστική επιλογή. Εάν θέλετε ένα πιο εξελιγμένο αποτέλεσμα, εφαρμόστε μια υπεροχή του κόκκινου σε λευκό, θα πάρετε μια πιο τρέχουσα διακόσμηση.

Χρυσά Χριστούγεννα

Χριστούγεννα 2018

Για μια πιο εξελιγμένη και κομψή διακόσμηση, μπορείτε να επιλέξετε τη σύνδεση λευκού και χρυσού για να φωτίσετε το σπίτι σας. Είναι πολύ εύκολο να πετύχετε αυτήν τη διακόσμησή, αφού σίγουρα έχετε χρυσά στοιχεία και αξεσουάρ από άλλα Χριστούγεννα.

Πολυτελή Χριστούγεννα

Χριστούγεννα 2018

Πλούσια και πολυτελή Χριστούγεννα 2018 είναι μία από τις σημαντικότερες τάσεις.  Αυτό το πολυτελές στυλ συνδυάζει βελούδινες επιφάνειες με μεταλλική λάμψη και βαριές διακοσμήσεις.
Οι σκούροι και κορεσμένοι τόνοι είναι πλούσιοι και πολυτελείς, που συνδυάζονται με τους τόνους των πολύτιμων λίθων και των μεταλλικών στοιχείων υψηλής στιλπνότητας. Το μαύρο, ο κασσίτερος και ο χρυσός προσθέτουν μια δραματική αντίθεση.

Φύση  (σκανδιναβικό στυλ)

Χριστούγεννα 2018

Ένα γαλήνιο στιλ εμπνευσμένο από το βόρειο τοπίο, το οποίο αντικατοπτρίζει τη φυσική ομορφιά του χειμερινού φωτός. Το σπίτι γίνεται καταφύγιο ενάντια στα στοιχεία, χρησιμοποιώντας τεχνικές συνδυασμένες με σύγχρονη τεχνολογία, για να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο και φυσικό περιβάλλον.
Λεπτά χρώματα χειμερινών παστέλ σε αντίθεση με γήινα καφέ και αποχρώσεις του γκρι. Τα πράσινα κωνοφόρα, ο γαλάζιος ουρανός και ο ευκάλυπτος προσθέτουν στοιχειώδεις φυσικούς τόνους. διαφανή, μεταλλικά υλικά και επιφάνειες που δίνουν την αίσθηση της κατάψυξης.

Παστέλ Χριστουγεννιάτικα ή μεταλλικά

Χριστούγεννα 2018

Μια χαρούμενη προσέγγιση στην εορταστική περίοδο, συνδυάζει γραφικά εμπνευσμένα από ποπ αντικείμενα και παιχνίδια για παιδιά. Μια επιρροή Kitsch και vintage προσθέτει ένα στοιχείο διασκέδασης σε αυτό τα σύγχρονα Χριστούγεννα.

Οι φωτεινές αποχρώσεις του τιρκουάζ, του κερασιού, του κίτρινου καναρίνι, του μανταρινιού, του ασβέστη και του κόκκινου είναι σε αντίθεση με το ασπρόμαυρο. Το παστέλ ροζ και το πέτρινο γκρι μαλακώνουν την παλέτα.

Πηγή