Γιάννης Καλαμπόκης: «Τιμή μας η συμμετοχή στο τουρνουά του Ορφέα»

Για τη σπουδαιότητα του τουρνουά που θα διοργανώσει ο Ορφέας Νέου Σκοπού από 18 έως 21 Απριλίου μίλησε ο Γιάννης Καλαμπόκης.

Ο υπεύθυνος ακαδημιών του Πανιωνίου που το 2009 είχε κατακτήσει με την Εθνική ομάδα μπάσκετ το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2009 και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου είπε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ.  Γιώργο Καράγκουτη και τον Ορφέα Νέου Σκοπού για την πρόσκληση σε ένα από τα καλύτερα και πιο ανταγωνιστικά τουρνουά που θα γίνουν φέτος στη χώρα μας. Η οργάνωση και οι συνθήκες που έχει δημιουργήσει η ομάδα του Ορφέα Νέου Σκοπού, σε συνδυασμό με το επίπεδο και την παράδοση των ομάδων που συμμετέχουν, στις μικρές ηλικίες, εγγυάται ένα συναρπαστικό τετραήμερο για τα παιδιά που θα δώσουν το παρών».

ÅÕÑÙÐÁÉÊÏ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁ / ÐÏËÙÍÉÁ 2009 / ÃÁËËÉÁ-ÅËËÁÓ/ EUROPEAN CHAMPIONSHIP / POLAND 2009 / FRANCE-GREECE-Για τη σπουδαιότητα του τουρνουά:

 «Από το τουρνουά αλλά και τη δυναμική των ομάδων θα βγουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για όλους τους συλλόγους. Η συνύπαρξη των παικτών σε συνθήκες διαφορετικές από την καθημερινότητα τους θα βοηθήσουν στο να μάθουν τον τρόπο που λειτουργούν οι επαγγελματικές ομάδες. Για τα παιδιά του Δήμου Εμμανουήλ Παππά και της Ακαδημίας του Ορφέα, είναι μεγάλη ευκαιρία να ανταγωνιστούν με μερικά από τα καλύτερα τμήματα της Ελλάδας στην ηλικία τους, δίνοντας και αποκτώντας καινούργιες αγωνιστικές παραστάσεις και εμπειρίες»

-Για την απόφαση του να πάρει μέρος στο τουρνουά και η ακαδημία του Πανιώνιου:

 «Με μεγάλη χαρά δέχτηκα να συμμετέχουμε σε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ, γιατί με αυτό τον τρόπο έρχονται πιο κοντά οι αθλητές, μαθαίνουν ο ένας από τον άλλο, δημιουργούνται σχέσεις και φιλίες και το εγχείρημα αυτό που γίνεται για πρώτη φορά, είναι τιμή μας να είμαστε κομμάτι του».

ÐÁÏÊ-ÁÅÊ / PAOK-AEK– Για τη δουλειά που γίνεται στην ακαδημία του Ορφέα Νέου Σκοπού     

«Είναι άξια προσοχής η πρόοδος της Ακαδημίας του Ορφέα Nέου Σκοπού και θα έλεγα πως ο Γιώργος Καράγκουτης με τη γνώση, την εμπειρία, την αγάπη και τη σπουδαία διαδρομή που έχει στο χώρο, έδωσε την ώθηση για μια ακαδημία που θα παρέχει στη κοινωνία σωστούς ανθρώπους και καλούς αθλητές. Το γεγονός πως τόσες καλές ομάδες δέχτηκαν να λάβουν μέρος, αποδεικνύει τη μεγάλη προσπάθεια και εξέλιξη που έχει γίνει στον Ορφέα Νέου Σκοπού».

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ