Με Ελπίδα… Σκουτάρεως για πρόκριση

Με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος η Ελπίδα Σκουτάρεως υποδέχεται την Τετάρτη 19 Απριλίου στις 16:00 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών την Α.Ε. Διδυμοτείχου.

Ο  αγώνας αυτός είναι και ο τελικός του Α ομίλου του κυπέλλου Ερασιτεχνών και στον οποίο συμμετείχαν οι κυπελλούχοι των Ενώσεων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η Ελπίδα Σκουτάρεως νίκησε στην πρώτη φάση 1-0 τον Άρη Αβάτου στη  Ξάνθη με γκολ του Μπόζινταρ Τάντιτς και προκρίθηκε χωρίς αγώνα στην τρίτη φάση της διοργάνωσης.  Η Α.Ε. Διδυμοτείχου προκρίθηκε κερδίζοντας την Προσοτσάνη και το Κόσμιο και θέλει να επαναλάβει τον θρίαμβο του 1980 όταν και τη μοναδική φορά που είχε ξαναστεφθεί Κυπελλούχος ΕΠΣ Έβρου στο τέλος της περιόδου είχε κατακτήσει και το κύπελλο Ερασιτεχνών. Μάλιστα η Ελπίδα Σκουτάρεως έχει τα ίδια χρώματα (πράσινο άσπρο) και το ίδιο σήμα (το τριφύλλι) με την Α.Ε. Διδυμοτείχου. Ο Ηλίας Εγγονίδης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα κι όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του.

watermarked-11αδα σκουταριΠροσκλητήριο στον κόσμο

Η διοίκηση της Ελπίδας Σκουτάρεως με ανακοίνωση της ζήτησε τη συμπαράσταση όλων των Σερραίων φιλάθλων. Η ανακοίνωση της κυπελλούχου της ΕΠΣ Σερρών είναι:

«Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει…Λίγες ώρες μόνο μείνανε…Η Ελπίς Σκουτάρεως, δίνει ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για το κύπελλο Ελλάδος αύριο στις 4:00 στο δημοτικό γήπεδο Σερρών και χρειάζεται όλους εσάς τους Σερραίους φιλάθλους του ποδοσφαίρου στο πλευρό της…Θέλουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης κάνοντας περήφανους όλους τους φίλους της ομάδας μας για να συνεχίσουμε να γράφουμε την ιστορία με δικά μας γράμματα…
<<ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ>>
<<ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ>>

Στις Σέρρες η Α.Ε. Διδυμοτείχου

Από την  Τρίτη βρίσκεται στις Σέρρες η Α.Ε. Διδυμοτείχου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ελπίδα Σκουτάρεως. Οι κυπελλούχοι της Ε.Π.Σ. Έβρου αναχώρησαν για την πόλη των Σερρών μετά το τέλος της μεσημεριανής τους προπόνηση. Οι 18 παίκτες που πήρε στην αποστολή ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Αναστασιάδης είναι:  Κυριακίδης, Συριτούδης, Παντελίδης, Καΐσας, Καζάλας, Τζανετάκος, Κότζα, Άχπα, Τερτσούδης, Θάνος, Πετρόπουλος Σ., Πετρόπουλος Κ, Μαμρικισβίλι, Γκαβανόζης, Γωνιάδης, Γιαννόπουλος, Αγγελακάκης, Ιντζές.

Τα παιχνίδια του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΑ Σπορ.

ΠΗΓΗ