Θ. Θεοχαρόπουλος: Η ανάπτυξη θα έρθει από τον πρωτογενή τομέα

Την άποψη ότι η ανάπτυξη θα έρθει μέσα από τον πρωτογενή τομέα, κατέθεσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος , σε συνέντευξη του  στην ΕΡΤ Σερρών, τονίζοντας ότι ο αγροτικός τομέας θα πρέπει να στηριχτεί για το καλό της χώρας. Για μια ακόμη φορά υποστήριξε ότι απαιτούνται μεταρρυθμίσεις που θα δώσουν ώθηση ανάπτυξης και κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις σε συνεννόηση.  Για το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόνισε πως ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για τα οργανωτικά , αλλά για τις προτάσεις που θα τον βγάλουν από τα σημερινά αδιέξοδα και θα οδηγήσουν την χώρα στην  ανάπτυξη. Ο σκοπός μας είναι εθνικός και στόχος μας είναι να δημιουργηθεί μια μεγάλη σοσιαλδημοκρατία. Ο κ. Θεοχαρόπουλος ζήτησε ενότητα, απ όλους για το καλό του τόπου.

Εξέφρασε τις ανησυχία του για την άνοδο της ακροδεξιάς στις Γαλλικές εκλογές και κάλεσε όλους να στηρίξουν τον Μακρόν, ενώ επέκρινε τον Μελανσόν για την στάση του, την οποία χαρακτήρισε λάθος.

Αναφερόμενος στην διαπραγμάτευση, σημείωσε πως η κυβέρνηση κινείτε σε λάθος δρόμο, δημιουργώντας αδιέξοδες καταστάσεις με επώδυνες συνέπειες.