Τελευταία διανομή ειδών παντοπωλείου από το Δήμο Σερρών

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)», ο Δήμος Σερρών με τη Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας, & Πολιτισμού και την ΚΕΔΗ Σερρών ανακοινώνει, ότι θα προβεί στη τελευταία διανομή ειδών παντοπωλείου και καλεί τους ωφελούμενους του προγράμματος να προσέλθουν στην αποθήκη – ψυγεία του κ. Στάθη Ταυλαρίδη, 3ο χλμ Εθνικής Οδού Σερρών – Νιγρίτας, στις 24-5-2017 μέχρι και 26-5-2017 από 8:30πμ. έως 1:30μ.μ., για να παραλάβουν τα προϊόντα.
Για την αποφυγή ταλαιπωρίας των ωφελούμενων η διανομή θα γίνει με αλφαβητική προτεραιότητα.
Με επίθετα από Α μέχρι και Ι : Τετάρτη 24-5-2017
Με επίθετα από Κ μέχρι και Ο : Πέμπτη 25-5-2017
Με επίθετα από Π μέχρι και Ω : Παρασκευή 26-5-2017
Να τονιστεί πως για την παραλαβή των προϊόντων απαραίτητη είναι η προσκόμιση της κάρτας του ΤΕΒΑ . Οι δικαιούχοι επίσης θα πρέπει να προσέρχονται στο σημείο διανομής του φορέα υποστήριξης, με το δελτίο της ταυτότητας και την έντυπη εγκεκριμένη αίτηση ΗΔΙΚΑ _ ΤΕΒΑ. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής για λόγους υγείας, ηλικίας ή αναπηρίας τα προϊόντα τους μπορούν να παραδίδονται σε τρίτο πρόσωπο μόνο με την προσκόμιση εξουσιοδότησης με βεβαίωση γνησίου υπογραφής.
Επισημαίνεται ότι από 1/6/2017 ωφελούμενοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (εφεξής ΤΕΒΑ) καθίστανται αυτοδίκαια οι εκάστοτε δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (εφεξής ΚΕΑ) (υπ’αριθ.Γ.Δ.5οικ.2961-10(Β΄128/2017) κοινή υπουργική απόφαση).