Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ 1η GREEK TRAVEL SHOW

Η προβολή με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο του εγχώριου τουριστικού προϊόντος και των ελληνικών προορισμών, εν όψει της νέας καλοκαιρινής περιόδου που ξεκινά, αποτέλεσε τον βασικό στόχο της 1ης  GREEK TRAVEL SHOW που διοργάνωσε η ΔΕΘ-Helexpo στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών «Helexpo Maroussi» από τις 19 έως τις 21 Μαΐου.

Ενδιαφέρον για τις Σέρρες…

«Η συγκεκριμένη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε, προκειμένου να ενισχυθεί ο εσωτερικός τουρισμός και να διερευνήσει τις ταξιδιωτικές επιλογές των Ελλήνων γι’ αυτό το καλοκαίρι» δήλωσε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τον τουρισμό Παναγιώτης Γρηγοριάδης, ο οποίος τόνισε ότι «το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά για τις Σέρρες και τον τόπο μας υπήρξε έντονο».

Για την διοργάνωση…

Ειδικότερα, στην πρώτη της διοργάνωση η Greek Travel Show προσέλκυσε πάνω από δέκα χιλιάδες επισκέπτες, βάζοντας τα καλύτερα θεμέλια για τις επόμενες.

Οι εκθέτες στην Greek Travel Show, που κάλυψε 4.500 τ.μ., ανήλθαν σε 90. Η πρώτη αυτή διοργάνωση φιλοξένησε τις συμμετοχές των Περιφερειών Kεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Νοτίου Αιγαίου, Πελοποννήσου και Αττικής, ενώ περίπτερα στην έκθεση είχαν η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων, οι δήμοι Αμαρουσίου, Θεσσαλονίκης, Βόλου, Ζαγοράς Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου, Κυθήρων και Αντικυθήρων, Καβάλας και Λέσβου.

Πλούσιες ήταν και οι παράλληλες εκδηλώσεις της Greek Travel Show, που περιελάμβαναν πολιτιστικά events, με την παρουσίαση εθίμων από όλη την Ελλάδα (τοπικούς χορούς και τραγούδια), γαστρονομικού χαρακτήρα γεγονότα και παρουσιάσεις τουριστικών προορισμών.