Θεσσαλονίκη: Γυναίκα καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από παπά σε λεωφορείο (φώτο).

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα χθές στη σε λεωφορείο της Θεσσαλονίκης, διαβάστε όλη την ιστορία….

Χθες μπήκε ένας παπάς το μεσημέρι στο 14α, το λεωφορείο είχε πολλές άδειες θέσεις άλλα ήρθε και έκατσε διπλά μου, έβαλε το λαπτοπ στα πόδια του και μετά από λιγα λεπτά ένιωθα να μου χαϊδεύει το πόδι. Έκανα σταυροπόδι για να μην με ακουμπάει και αυτός έβαλε το λαπτοπ δίπλα του για να μην έχουν ορατότητα οι άλλοι.

Άρχισε να χαϊδεύεται και μετά από λίγο έβγαλε την αηδία του έξω. Ήμουν με το κινητό στο χέρι και έβγαλα φωτογραφία γιατί δεν θα με πίστευε κανείς αν άρχιζα να φωνάζω, τον έβγαλα και μετά μόλις άρχισα να του φωνάζω σηκώθηκε κατευθείαν και πάτησε το κουμπί να κατέβει. Του φωνάζω “τι κάνεις” και βρίζω, με κοίταξε από την πόρτα πριν κατέβει και μου λέει με ύφος “τι κάνω?”.

Κανείς δεν ρώτησε τι έγινε, εκτός από μια κοπέλα, ο οδηγός δεν έκλεισε τις πόρτες ενώ εγώ φώναζα πολύ δυνατά και θα μπορούσε να μου είχε κλέψει το κινητό η το οτιδήποτε άλλα τον άφησε να φύγει. Αν ήταν κάποιος αλλοδαπός όλοι θα μιλούσαν, αλλά στην περίπτωση αυτού του μαλάκα που θέλει να λέει τον εαυτό του και παπά, που την Κυριακή θα κοινωνήσει ένα παιδάκι δεν μίλησε κανείς. Μάλλον ήμουν υπερβολική που φώναξα

Τα συμπεράσματα δικά σας.. Οι φωτογραφίες είναι ανεβασμένες στον προσωπικό προφίλ της κοπέλας.