Η Επιτροπή Καταλληλότητας Σχολικών Κτιρίων Παρευρέθηκε Στο Δημοτικό Σχολείο Βαμβακοφύτου.

Στα πλαίσια της αξιολόγησης για την στέγαση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Σιντικής στον ισόγειο χώρο του κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου Βαμβακοφύτου, παρευρέθηκε σήμερα την 12-6-2017 και ώρα 11:00 η επιτροπή καταλληλότητας σχολικών κτιρίων στα γραφεία του Δημοτικού Σχολείου Βαμβακοφύτου.

    Κατά την αυτοψία της επιτροπής που διενεργήθηκε την 15-11-2016, διαπιστώθηκε ότι οι χώροι με κάποιες παρεμβάσεις – τροποποιήσεις μικρής κλίμακας δύνανται να χρησιμοποιηθούν για την στέγαση του 2/θέσιου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου.

    Μετά την υλοποίηση όλων των παρατηρήσεων και την περάτωση των σχετικών κατασκευαστικών εργασιών, που πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Σιντικής, η Επιτροπή έκρινε πως πλέον τηρούνται οι προδιαγραφές του “Οδηγού μελετών για διδακτήρια όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης” του ΟΣΚ Α.Ε., με μόνη προκύψασα εκκρεμότητα την προσκόμιση έγκρισης της μελέτης Ενεργητικής Πυροπροστασίας από την Π.Υ Σερρών και την τοποθέτηση του κατάλληλου εξοπλισμού τον οποίο αυτή θα υποδείξει.

    Αναμένεται το σχετικό Πρακτικό της επιτροπής καταλληλότητας μετά και την έγκριση της προαναφερθείσας μελέτης η οποία ήδη ετοιμάζεται.