Σέρρες : Οι καλοκαιρινές δράσεις του Συλλόγου Μικρασιατών » Ο Αγιος Πολύκαρπος»

Με την συμμετοχης της στην Παιδική χορευτική Συνάντηση που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών και Φίλων Ν.Σουλίου, στο Νέο Σούλι Σερρών  την Κυριακή 18 Ιουνίου, ανοίγει το πρόγραμμα δράσεωνς της αδελφότητας Μικρασιατών Σερρων » Ο Αγιος Πολύκαρπος.Το Σαββατο 24 Ιουνίου,  η Αδελφότητα θα συμμετέχει στην 6η Συνάντηση Μικρασιατών Μακεδονίας –Θράκης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κυργίων , στα Κύργια Δράμας.

Ακολουθούν :

Ιούλιος 2017

Σάββατο 1 Ιουλίου. 1η Πανελλήνια Συνάντηση Μικρασιατικών Συλλόγων , «Καλώς Ανταμωθήκαμε» στην Λαμία ,που διοργανώνει η Ένωση Μικρασιατών Λαμίας υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων και της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος (ΟΠΣΕ).

Πέμπτη 20 Ιουλίου. 6η  Πανελλήνια Παιδική-Εφηβική χορευτική συνάντηση στην Κάτω Καμήλα Σερρών που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Καμήλας Σερρών.

Αύγουστος 2017

Τρίτη 8 Αυγούστου. «Νύχτες Αυγούστου», που διοργανώνει η Βιβλιοθήκη και το Τοπικό Συμβούλιο Άνω Πορροϊων ,στα Άνω Πορρόια Σερρών .

Σεπτέμβριος 2017

7,8,9 και 10 Σεπτεμβρίου.Παννελληνία Χορευτική Συνάντηση Σερρών που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών (ΚΕΔΗΣ)σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης των Σερρών στο θερινό θεατράκι του δήμου Σερρών .

 

ΠΗΓΗ