Οι AntetokounBros σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Το «Antetokounbros Event» επιστρέφει και φέτος στη Θεσσαλονίκη. O Γιάννης και ο Θανάσης θα βρίσκονται σήμερα Κυριακή 18 Ιουνίου, στις 19.00, στο «Nick Galis Hall» για να μοιραστούν το παρκέ με την Εθνική του 2005.

Ο Γιάννης, μέλος της 2ης καλύτερης 5άδας του ΝΒΑ και πρώτος στους Milwaukee Bucks σε 5 βασικές στατιστικές κατηγορίες και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, γκαρντ/φόργουροντ της ομάδας της Ανδόρα, που ψηφίστηκε για φέτος ως ο πιο θεαματικός παίκτης της ACB, θα χαρίσουν στο κοινό που θα βρεθεί στο Αλεξάνδρειο εντυπωσιακό θέαμα, σε μια σειρά αγώνων επίδειξης και δράσεων.

Μαζί τους θα είναι η χρυσή ομάδα του 2015 και συγκεκριμένα οι Δήμος Ντικούδης, Νίκος Χατζηβρέττας, Μιχάλης Κακιούζης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Κώστας Τσαρτσαρής, Νίκος Ζήσης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Δημήτρης Διαμαντίδης, οι οποίοι θα έχουν στον πάγκο τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Τα αδέρφια Αντετοκούμπο θα κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους να γίνουν ένα με τον κόσμο και να μεταδώσουν τη χαρά και την αγάπη του μπάσκετ χωρίς φανατισμό, κοινωνικές διακρίσεις και αποκλεισμούς, ανεξαρτήτως φυλής, εθνικότητας και χρώματος.

Info:

AntetokounBros Events

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Αλεξάνδρειο Μέλαθρον

19.00

 

ΠΗΓΗ