Δεν πέρασε κανένα από τα βασικά θέματα στο Δ.Σ του Δήμου Βισαλτίας, δύσκολες μέρες για την Δήμαρχο

Τα προβλήματα όπως φαίνεται συνεχίζονται για την Δήμαρχο στο Δήμο Βισαλτίας. Μετά από Δ.Σ που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, στην ψηφοφορία που έγινε η δήμαρχος δεν κατάφερε να “περάσει” κανένα από τα βασικά θέματα που τέθηκαν προς ψήφιση.

Οι σύμβουλοι και οι πρόεδροι που δεν ψήφισαν είπαν ότι η Δήμαρχος δεν δέχτηκε ΚΑΜΙΑ πρόταση από αιρετούς για θέματα σημαντικά που αφορούν το Δήμο, αλλά πήρε προτάσεις ΜΟΝΟ από τον στενό κύκλο της. Ακόμη από πληροφορίες μάθαμε ότι απ’ αυτό το περιβάλλον επιλέγονται και όσοι θα εκπροσωπήσουν το Δήμο σε σημαντικά θέματα.

Μάλιστα ένας απ’ αυτούς που “ξηλώθηκε” είναι και ο κ. Νίκος Πασχαλίδης ο οποίος “έτρεξε” το προηγούμενο διάστημα σημαντικά τουριστικά θέματα του Δήμου που έφεραν μεγάλα οφέλη.

Στη συνέχεια έγινε ψηφοφορία για την εκλογή του εκποσώπου  του Δήμου στο πρόγραμμα Προβολής Μη Προβεβλημένων Τουριστικών Περιοχών. Εκεί οι υποψήφιοι ήταν δύο  ο κ. Κουντουράς Αθ. (που πρότεινε η Δήμαρχος) και ο κ. Πασχαλίδης Νικ. που αυτοπροτάθηκε (ήταν στη θέση τα τελευταία 2,5 χρόνια). Το αποτέλεσμα έβγαλε νικητή τον κ.Πασχαλίδη με 12-11, μη δικαιώνοντας για άλλη μια φορά τη Δήμαρχο για την επιλογή της. 

Την Δευτέρα 10/10 η Δήμαρχος όρισε εκ νέου Δ.Σ για να ξαναψηφιστούν τα μέτρα που δεν πέρασαν.