Ψάχνεις για έξυπνη και οικονομική διαφήμιση; Ήρθαν τα ΝΕΑ πακέτα προσφορών του goserres.gr

Σε μια εποχή που το ίντερνετ έχει μπει στην ζωή μας και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, εκτός από την ενημέρωση και την ψυχαγωγία, είναι και ένα πολύτιμο εργαλείο για τους επαγγελματίες, απ’ όπου μπορούν να διαφημίσουν την δουλειά τους και να γίνουν γνωστοί σε ένα ευρύ κοινό.

Η διαφήμιση της επιχείρησης, των προϊόντων ή των υπηρεσιών στα ηλεκτρονικά μέσα είναι η πλέον διαδεδομένη μορφή διαφήμισης στις μέρες μας και η απόδοσή της επιτυγχάνει μεγάλα ποσοστά προβολής και στοχευμένο κοινό.

Το goserres.gr, με την εξειδικευμένη ομάδα marketing που παρακολουθεί τις διεθνείς εξελίξεις πάνω σε αυτόν τον τομέα, σας προτείνει 3 σύγχρονούς και επιτυχημένους τρόπους για να διαφημιστείτε.

  • Διαφημίσεις Προβολής  – Display advertising 
  • Μάρκετινγκ Περιεχομενου – Content marketing 
  • Τοποθέτηση Προϊόντος/υπηρεσίας – Native advertising 

Επιλέξτε τον τρόπο που σας ταιριάζει και κάντε κλίκ στην παρακάτω φωτογραφία για περισσότερες λεπτομέρειες.  Ο καθένας από τους παραπάνω τρόπους μπορεί να λειτουργήσει σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους και να επιτευχθεί προβολή σε στοχευμένο κοινό, το οποίο δείχνει ενδιαφέρον για προϊόντα ή υπηρεσίες, σχετικές με τη δραστηριότητα σας.

Τα νέα οικονομικά πακέτα προσφορών του goserres.gr έχουν σκοπό να κάνουν προσιτή την διαφήμιση στο ίντερνετ ακόμα και στις πιο μικρές επιχειρήσεις, σε μια προσπάθεια προβολής των εξαιρετικών προϊόντων των Σερρών και της γύρω περιοχής. Με μια κουβέντα με τους υπεύθυνους του τμήματος marketing , τηλεφωνικά ή κατ’ιδίαν αν προτιμάτε, μπορούμε να σας ενημερώσουμε εκτενώς για τα ωφέλη και να σχεδιάσουμε μαζί ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Τα νέα προτεινόμενα πακέτα προσφορών είναι τα εξής:

 

Επικοινωνείστε με την εξειδικευμένη ομάδα marketing συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και αποκτήστε πρόσβαση σε πλήρη ενημέρωση σχετικά με τα ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ του goserres.gr