Τουρνουά ακαδημιών: Έστειλαν μήνυμα έως το Θεό… Θωμά Μαύρο

270

Το δικό τους μήνυμα στον αγώνα κατά της φτώχειας και της πείνας έστειλαν εκατοντάδες μικροί ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο 5ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός.

Είκοσι ακαδημίες από το Νομό Σερρών και μία από τη γειτονική Βουλγαρία πήραν μέρος σε ένα τουρνουά που έχει γίνει θεσμός, ευαισθητοποιεί τα παιδιά σε κοινωνικά θέματα και δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο του ποδοσφαίρου. Τιμώμενο πρόσωπο στο φετινό τουρνουά ο  κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στο Ελληνικό ποδόσφαιρο , Θωμάς Μαύρος που έλαμψε με την παρουσία του κι έγινε αντικείμενο λατρείας από τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές.

Ο πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Βασίλης Χατζημιχαηλίδης βράβευσε τον Θωμά Μαύρο για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτήν την όμορφη εκδήλωση. Συγχαρητήρια στον Ερασιτέχνη Πανσερραϊκό. Βλέποντας αυτά τα παιδιά θυμήθηκα τον εαυτό μου όταν ξεκίνησα στα τσικό του Πανιωνίου. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε μερικά χρόνια να δούμε από αυτά τα παιδιά μεγάλους παίκτες για τη χώρα μας» είπε ο Θωμάς Μαύρος που βραβεύτηκε για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο από τον πρόεδρο του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός Βασίλη Χατζημιχαηλίδη και τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Σερρών Αθανάσιο Χατζηπαντελή ενώ ο ίδιος έκανε τις απονομές στις ακαδημίες που πήραν μέρος στο τουρνουά.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής βράβευσε τον Θωμά Μαύρο για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο

«Στο φετινό τουρνουά είχαμε τη μεγαλύτερη συμμετοχή ακαδημιών σε σύγκριση με τα προηγούμενα» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού και γενικός αρχηγός της πρώτης ομάδας Νίκος Αβραμάκης.

Βράβευση της ακαδημίας του Πανσερραϊκού από το Θωμάς Μαύρο

Οι ακαδημίες που πήραν μέρος ήταν:του Πανσερραϊκού, του Εθνικού Σιδηροκάστρου, της Ηράκλειας, της Ελπίδας Σκουτάρεως, του Χειμάρρου, του Πανσουλιακού, του Ηρακλή Σερρών, της Βυρώνειας, του Ολυμπιακού Λευκώνα, της Σέρρες 85, των Αετών, του Διγενή Πορροϊων, της Α.Ε. Νιγρίτας, του Sport Village, της Μαυροθάλασσας, του Δημητριτσίου, του Νέου Πετριτσίου, του Νεοχωρίου, της Νίκης Χριστός, του Α.Ο. Νιγρίτας και μια από τη γειτονική Βουλγαρία.

ert.gr