Ψηλά τερμάτισε ο “Μαχητής” Σερρών παρά τις δυσκολίες

Στην 44η θέση στην βαθμολογία των Συλλόγων κατετάγη ο “ΜΑΧΗΤΗΣ” μας σε δύσκολες συγκυρίες για το άθλημά μας τόσο σε οργανωτικό επίπεδο όσο και σε αγωνιστικό.

Μια χρονιά που ο Σερραϊκός Σύλλογος άφησε το στίγμα του και αυτό γιατί έφερε το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Mtb (Μίνι-Μικρά) με τον ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ στις τάξεις του Συλλόγου-ο ίδιος αθλητής τερμάτισε και 1ος στο Πρωτάθλημα Β. Ελλάδος στο αγώνισμα του δρόμου καθώς επίσης και την πολύ καλή θέση (7ος)  του ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ στους Άνδρες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Mtb που διεξήχθη στην πόλη μας. Από κει και πέρα υπήρχαν πολύ καλά πλασαρίσματα για αθλητές μας σε όλες τις κατηγορίες (ενδεικτικά θα αναφερθούμε στον ΠΑΝΤΕΛΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ και στον ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΟΥΛΙΔΗ κ.α).

Από οργανωτικής άποψης ο Σύλλογός μας διήνυσε την καλύτερή του χρονιά από την ημέρα της δημιουργίας του (11-11-1998).

  • Θυμίζουμε την συνδιοργάνωση της ΕΟΠ, ΕΠΣΜΑΘ, Δήμου Σερρών και «ΑΠΣ ΜΑΧΗΤΗ Σερρών» στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Mtb στην Β. Ελλάδα και κυρίως στην πόλη των Σερρών.
  • Το Πρωτάθλημα Β. Ελλάδος Mtb στην πόλη των Σερρών με την συνδιοργάνωση ΕΠΣΜΑΘ, Δήμου Σερρών και «ΑΠΣ ΜΑΧΗΤΗ Σερρών».
  • Τον αγώνα θεσμό για τους μικρούς μας αθλητές-την «ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ» μας.
  • Και τέλος την «2η Ανάβαση Λαϊλιά».

Όλες αυτές οι αγωνιστικές δράσεις δεν θα γινόταν χωρίς την βοήθεια  του ΔΣ στου συλλόγου, των χορηγών, των εθελοντών και  αθλητών. Βέβαια την πίτα του λέοντος παίρνουν δικαίως  ο Πρόεδρος ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ και ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΟΡΤΟΜΑΡΗΣ που έτρεξαν ώστε όλα να είναι στην εντέλεια.

Κλείνοντας ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ σε όλο τον κόσμο  με την ευχή ο ΜΑΧΗΤΗΣ να συνεχίσει δυναμικά και γιατί όχι να τα εκατοστίσει μιας φέτος έγινε 20 ετών!!!