Ελένη Μενεγάκη: Έπιασε ξανά στο στόμα της, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Αν και η σχέση τους ξεκίνησε με μία δυνατή φιλία, το τέλος ήταν άδοξο, με αποτέλεσμα να μην έχουν καμία επαφή τα τελευταία τρία χρόνια. Αν και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έσταζε «μέλι» για τη τηλεοπτική μέντορά της, η «βασίλισσα» της τηλεόρασης, κάποια στιγμή, και για λόγους που δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό, αλλά όλοι φανταζόμαστε και γνωρίζουμε, θέλησε να κόψει επαφές μαζί της. Μέχρι και σήμερα το μεσημέρι, όπου με αφορμή ένα θέμα της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη, σχολίασε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δείχνοντας μία φωτογραφία από το παρελθόν της.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε τα εξής: «Η Κωνσταντίνα, ας πούμε. Η Κωνσταντίνα είναι ένα νέο κορίτσι. Δεν είναι ότι την βλέπεις σήμερα και πριν από 20 χρόνια. Είναι σήμερα και πριν από 7-8 χρόνια. Εδώ το πρόσωπό της είναι το ίδιο. Εσύ βλέπεις κάτι άλλο;», ρώτησε την Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία άφησε υπονοούμενα για αισθητικές επεμβάσεις.

«Γι’ αυτό έρχομαι εγώ και λέω πάντα: Ρε παιδιά μην την πατάμε με τις μόδες. Εμείς να κάνουμε αυτά που μας πάνε, να βλέπουμε τον εαυτό μας όμορφο στον καθρέφτη, όχι να μας λένε οι άλλοι: μπράβο είσαι μες στη μόδα. Άμα είμαι μες στη μόδα και με κοιτάζω και τρομάζω, τι να το κάνω;», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.