ΓΣ Ελευθερούπολη-Ικαροι 50-77

Η Σερραϊκή ομάδα ξεκίνησε, χωρίς να κάνει κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα ματς, αλλά ήταν αποφασισμένη να λειτουργήσουν τα πάντα, όπως πρέπει… μέχρι το τέλος. Η παθιασμένη άμυνα υπήρξε από το τζάμπολ ακόμα και οι Κακιούζης, Γεωργιανός, οδήγησαν σε σωστές και εύστοχες επιθέσεις του Ικάρους, δίνοντας γρήγορα την διαφορά στους «κυανοκίτρινους». Σταδιακά η διαφορά με καλάθια εντός κι εκτός πεδιάς, έφτασε και ξεπέρασε τους 10 πόντους και έκλεισε στους 17!, 20-3.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η ΓΣΕ κατάφερε… να πετύχει 10 πόντους, κυρίως με βολές αλλά δέχτηκε 12 από τους Ικάρους στο πρώτο μισό και το 13-32, έδωσε έξτρα κουράγιο στην Σερραϊκή ομάδα. Η ατσαλένια άμυνα που είχε να εμφανιστεί από… πέρυσι, χωρίς φόβο και με επαφές, έκανε δουλειά και ανάγκασε τους γηπεδούχους σε πολλά λάθη και άστοχα σουτ. Αντίθετα οι Καραμπέκης, Σιδερίδης και Φώτογλου σκόραραν κατά ριπάς … για να κλείσει το ημίχρονο με το εξωπραγματικό +31 υπέρ των Ικάρων.
Στην τρίτη περίοδο και οι δυο ομάδες μπήκαν συντηρητικά γεγονός που ευνοούσε την Σερραϊκή ομάδα. Η σκληρή άμυνα των Ικάρων συνεχίστηκε με συγκλονιστικούς Καραμπέκη-Φώτογλου-Κουτσοκώστα, ενώ οι συμπαίκτες τους συνέχισαν να τα βάζουν… από παντού! Το ματς πήγαινε καλάθι-καλάθι και το δεκάλεπτο έκλεισε 35-65.
Στην τελευταία περίοδο το ματς έμοιαζε διαδικαστικού χαρακτήρα αφού η ΓΣΕ με το ζόρι ευστόχησε στα πρώτα σουτ τριών πόντων, αλλά οι παίκτες του Κώστα Σίσκου συνέχισαν την δουλειά τους… όταν η διαφορά έφτασε στο +35 τοτε ο coach Παπαδόπουλος έβαλε μέσα τους «μικρούς», όπως και ο coach Σίσκος και το ματς ολοκληρώθηκε με την μεγάλη νίκη των Ικάρων και το σκορ στο 50-77.
ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ:
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 3-20, 18-49, 35-65, 50-77
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΦΟΥΤΖΗΛΑΣ-ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ
ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ(Παπαδόπουλος): Κελεσίδης, Στυλίδης, Ιωάννου, Απαζίδης, Σταμπουλής, Χαρισμίδης, Βοϊβατόπουλος, Καραγιώργος
IΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ(Σίσκος): Σιδερίδης, Γεωργιανός, Δαλαγκόζης, Κουτσοκώστας, Γκούτζιας, Παπαδόπουλος, Καραμπέκης, Θολιώτης, Φώτογλου, Κακιούζης, Κάτος
πηγη:serresgoals