Μετά το φάιναλ φορ και Εθνική ομάδα στις Σέρρες

Την πρόθεση της ομοσπονδίας να αναθέσει κι άλλη διοργάνωση στην πόλη των Σερρών εξέφρασε με δηλώσεις του στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος.

Ο ισχυρός άνδρας του Ελληνικού βόλεϊ τόνισε ότι το φάιναλ φορ πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες με μεγάλη επιτυχία και ευχαρίστησε  όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό αλλά και τους Σερραίους που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο Σερρών.

Σε ερώτηση σχετικά με την ανάληψη και άλλων διοργανώσεων στην πόλη μας , είπε:
Γιατί όχι. Όχι μόνο τέτοιου είδους διοργανώσεις, αλλά και σε επίπεδο Εθνικών ομάδων. Λόγω των οικονομικών δυσκολιών που έχει η Ομοσπονδία, πρέπει να βρίσκουμε τοποθεσίες που εκδηλώνουν ενδιαφέρον για να φιλοξενήσουν διοργανώσεις. Ξεκινάμε από την Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία και φθάνουμε μέχρι τη Νότια Ελλάδα, εκεί όπου θα φιλοξενήσουμε σε λίγες ημέρες το final-4 του Κυπέλλου ανδρών στην Ιεράπετρα. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε σε πόλεις της επαρχίας τη δυνατότητα να διοργανώσουν τελικές φάσεις Κυπέλλων, με στόχο την περαιτέρω διάδοση του αθλήματος και όπου πηγαίνουμε μέχρι στιγμής τα γήπεδα είναι γεμάτα και οι εικόνες εξαιρετικές.
Φώτο: eurokinissi.gr