Στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών “EXTREME TRAC KDAYS”

Μετά τις ιδιαίτερα επιτυχημένες καλοκαιρινές αποστολές, η EXTREME TRACK DAYS ανακοινώνει την δεύτερή  της φετινή  εκδήλωση στο  Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου η γνωστή εταιρία θα διοργανώσει στην μεγαλύτερη πίστα της Ελλάδας ολοήμερες οργανωμένες δοκιμές  για αναβάτες κάθε επιπέδου.

Ειδικότερα, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες αναβατών για Αρχάριους, Ενδιάμεσους, Προχωρημένους και Αγωνιζόμενους/Εxpertαντίστοιχα. Η κάθε ομάδα θα οδηγήσει στην πίστα 14 session των 20 λεπτών κατά την διάρκεια του διημέρου.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης θα διεξαχθεί  σεμινάριο επεξήγησης κανόνων ασφαλείας στην πίστα, η παρακολούθηση του οποίου θεωρείται υποχρεωτική  για όλους τους συμμετέχοντες.

Ειδική προσοχή θα δοθεί στις ομάδες των αρχαρίων κι ενδιαμέσων, στην διάθεση των οποίων θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί-εκπαιδευτές που θα  επιδείξουν τις σωστές αγωνιστικές γραμμές, θα επιλύσουν οδηγικές απορίες  και θα επιτηρήσουν την ασφάλεια των συμμετεχόντων κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην πίστα.

Η τοποθέτηση των αναβατών σε κάθε ομάδα θα γίνει βάσει χρονομέτρησης, ενώ θα υπάρχει συγκεκριμένο όριο αναβατών ανά κατηγορία.

Επίσης, θα υπάρξει   σεμινάριο με βασικές αρχές οδήγησης, αλλά και ανάλυση των επιμέρους δύσκολων σημείων της πίστας από κορυφαίους αγωνιζόμενους  αναβάτες.

Για όσους δεν διαθέτουν εξοπλισμό  υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης (φόρμα , μπότες, γάντια)  σε ποικίλα μεγέθη .

 Υποχρεωτικός θα είναι και ο τεχνικός έλεγχος των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων.

Επαγγελματίες φωτογράφοι θα καλύψουν την δράση εντός πίστας αλλά και στιγμές χαλάρωσης στα πίτς.

 

Για περαιτέρω πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής καλέστε στο 6972233094 ή στείλτε mailστο sotzaf@techlink.gr