SpeedSector Hellas-Premium Rally Bulgaria Racetrack Experience στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών

Πρόκειται για ένα event που εξελίσσεται σε θεσμό, καθώς η εφετινή διοργάνωση είναι η όγδοη συνεχόμενη στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.

Ο λόγος για το SpeedSector Racetrack Experience που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου.

Την ερχόμενη Παρασκευή 18 του μήνα θα προηγηθεί η εκδήλωση των μελών του Premium Rally Bulgaria (SofiaSvVlass) με τα δικά τους supercars.

ebook182TwitterE-mailΕκτύπωσηΠερισσότερα…Αυτοκίνητο, οδήγηση, συντροφικότητα και συναγωνισμός αποτελούν τις  αρχές του SpeedSector, που οργανώνει events υψηλού επιπέδου γι απαιτητικούς υψηλού επαγγελματικού επιπέδου.

Μοναδικά αυτοκίνητα στο μοναδικό Αυτοκινητοδρόμιο της χώρας με τους τυχερούς οδηγούς τους να τα απολαμβάνουν στο ασφαλές κι ελεγχόμενο περιβάλλον του.

Στη διάρκεια του Racetrack οι συμμετέχοντες βελτιώνουν την οδηγική τους ικανότητα και μοιράζονται το πάθος που εμπνέει μια Ferrari, μια Lamborghini ή μια Porsche με τους χιλιάδες θεατές που κάθε χρόνο τιμούν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Η δράση ξεκινά το πρωί του Σαββάτου, όταν τα μέλη του SpeedSector θα συναντηθούν με τ’ αντίστοιχα της λέσχης Premium Rally από τη Βουλγαρία, στα pits της πίστας.

Μετά το σχολαστικό briefing ασφάλειας αναμένεται η έναρξη των γύρων, με τους κορυφαίους χρόνους να κινούνται αρκετά κάτω από το 1’30”.

Lamborghini Huracan Performante, Porsche 911 Turbo S σειράς 991 και 997, Mercedes-AMG GTS, Audi R8 V10 Plus, Corvette ZO6, Cobra Shelby, McLarenLotus και πολλές BMW M θα πρωταγωνιστήσουν κι εφέτος στις Σέρρες.

Οι καλύτεροι και ισχυρότεροι κινητήρες του κόσμου κινούν τον κόσμο του SpeedSector στο Αυτοκινητοδρόμιο, το οποίο καθίσταται και πάλι επίκεντρο του αυτοκινήτου στην πλέον πολυτελή μορφή του…