3η Συνδιοργάνωση Θρακικών Εστιών – Σερρών, Δράμας και Καβάλας

Η ΘΡΑΚΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ν.ΣΕΡΡΩΝ θα πραγματοποιήσει την 3η Συνδιοργάνωση Θρακικών Εστιών Σερρών-Δράμας-Καβάλας στην πόλη μας με τίτλο «ΘΡΑΚΗ μου!!! Κανένας δεν ξεχνά… τίποτα δεν ξεχνιέται» .

Στην εκδήλωση αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 200 χορευτές και χορωδοί. Η εκδήλωση αυτή σκοπό έχει την ανάδειξη της θρακιώτικης παράδοσης και ιστορίας με χορούς, τραγούδια, δρώμενα και ιστορικά γεγονότα της Ενιαίας Θράκης, μια που μεταξύ των τριών Θρακικών Εστιών υπάρχει μία ιδιαίτερη σχέση φιλίας ,συνεργασίας και σεβασμού.


Με βάση λοιπόν την κοινή μας καταγωγή και τους κοινούς μας στόχους που είναι η διατήρηση και η σωστή διάδοση της Θρακιώτικης παράδοσης , θα συναντηθούμε και στην πόλη των Σερρών όπου θα κλείσει και ο κύκλος της 3ης Συνάντησης με διοργανωτή την ΘΡΑΚΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ν.ΣΕΡΡΩΝ το ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στο Δημοτικό Θέατρο Σερρών ΑΣΤΕΡΙΑ στις 7 μ.μ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με τους μουσικούς της παράστασης (μέλη του συλλόγου) ΟΔΡΥΣΕΣ σε γνωστό οικογενειακό κέντρο. Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή