Κύπελλο Ελλάδος: Λύγισε στα πέναλτι ο Πανσερραϊκός

Αγώνας για γερά νεύρα χθες στο Πανθεσσαλικό μεταξύ των ομάδων του Βόλου και του Πανσερραϊκού.

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη αναθάρρησαν και βγήκαν μπροστά με αποτέλεσμα να απειλήσουν στο 15΄ με σουτ του Μασκανάκη , η μπάλα όμως έφυγε πάνω από την εστία.

Οι βολιώτες απάντησαν με πλασέ του Αγιάτ 14 λεπτά αργότερα όμως ο Τεντζέρης μπλόκαρε εύκολα.

Διαβάστε επίσης: Αντιπτέριση:Πανελλήνια ομαδική διάκριση για τον ΠΛΑΤΩΝ

Στο 30′ ο Μουνίθ , στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Βόλου, κάνει το σουτ με τον γκολκίπερ του Πανσερραϊκού να αποτρέπει την παραβίαση της εστίας του.

Λίγα λεπτά αργότερα , στο 37΄άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους ο Μάντζης με ωραία κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μουνίθ .

Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν λίγες ευκαιρίες και είχαν επαναπαυτεί μιας και φαινόταν να μην απειλούνται από τους σερραίους, ήρθε όμως το “έμφραγμα” στο 90′ και τα λιοντάρια ισοφάρισαν τον αγώνα αλλά και το σκορ του πρώτου αγώνα. Τα λιοντάρια κέρδισαν πέναλτι και ο Κόντσι με εύστοχη εκτέλεση έστειλε το ματς στην παράταση.

Κατά τη διάρκεια της παράτασης δεν συνέβη κάτι ουσιαστικό σαν να είχαν συμβιβαστεί οι παίκτες και των δύο ομάδων με την ιδέα των πέναλτι. Στο 100′ ο σκόρερ του Βόλου πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα και βγήκε από τον αγώνα.

Στη διαδικασία των πέναλτι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε δύο φόρες τα σουτ των σερραίων και με σκορ 4-2 έδωσε την πρόκριση στους 16 στην ομάδα του Μπέου.