“Αριστερό – Δεξί Εξτρέμ” : Παραμένουν στην 1η θέση Αμμουδιά και Θύελλα Σερρών – Αναλυτικά η αγωνιστική Α & Β κατηγορίας

Άλλη μία αγωνιστική όπου δεν άλλαξαν πολλά στην κορυφή των βαθμολογιών για τους δύο ομίλους και η Αμμουδιά με τη Θύελλα Σερρών οδηγούν την κούρσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Β όμιλο γίνεται πραγματική μάχη για τις θέσεις 1 έως 3 και 4 έως 6 και η 5άδα θα κριθεί στο τέλος.

Η Αμμουδιά στον Α’ όμιλο πέρασε εύκολα με το επιβλητικό σκορ 0-8 από το Μεγαλοχώρι όπου η τοπική ομάδα κατάλαβε νωρίς ότι δεν έχει καμία ελπίδα να πάρει κάτι από τον αγώνα.

Το Σιδηρόκαστρο κατάφερε μεγάλη και δύσκολη νίκη με 0-2 εκτός έδρας απέναντι στο μαχητικό Διγενή Άνω Ποροίων και έδειξε ότι δεν είναι τυχαία τα τελευταία αποτελέσματα.

Ο Χείμαρρός με την αλλαγή προπονητή έχει να δείξει καλό πλέον πρόσωπο και το πιστοποίησε αυτό με μία σημαντική νίκη κόντρα στον Ηρακλή Σερρών με σκορ 3-1 και έβαλε λίγο φωτιά στη βαθμολογία.

Η Ροδόπολη συνεχίζει να μην πείθει. Έκανε ένα καλό ματς με το Νέο Πετρίτσι και μετά διαλύθηκε εντελώς. Έχασε εύκολα με 3-0 στο Λιθότοπο.

Επίσης εύκολα με σκορ 3-1 κέρδισε και το Νέο Πετρίτσι τον πολύ αδύναμο ΠΑΟΚ Σερρών που ήδη έχει αλλάξει κατηγορία…

Για τον Β όμιλο της Α κατηγορίας είχαμε έναν σημαντικό αγώνα ντέρμπι στο Χρυσό όπου η ομάδα του κ. Μουρατίδη έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν μπορεί να την αγνοήσει κανείς και ότι θα παλέψει για όσο πιο ψηλά μπορεί στη βαθμολογία. Το Χρυσό μετά τη νίκη στην έδρα της Θύελλας κέρδισε και το Νεοχώρι με σκορ 1-0

Η πρωτοπόρος Θύελλα του Β ομίλου χωρίς να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο κέρδισε με 3-1 την ομάδα της Παλαιοκώμης που ακόμα έναν αγώνα πάλεψε για να πάρει αποτέλεσμα, κάτι που κατάφερε το πρώτο ημίχρονο όπου το σκορ ήταν 1-1 μετά από δύο πέναλτι που κέρδισαν ο Αδαμίδης για τη Θύελλα και ο Κορώνης για την Παλαιοκώμη. Στο 2ο ημίχρονο η ποιότητα παικτών της Θύελλας έφεραν το τελικό αποτέλεσμα και την παραμονή στην 1η θέση.

Στον Εμμανουήλ Παπά η τοπική ομάδα με τη Νιγρίτα ήρθαν ισόπαλοι και μάλιστα με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε η Νιγρίτα η οποία έχασε έδαφος από την διεκδίκηση της εισόδου στα play off και πλέον πρέπει να κάνει και κάποια μεγάλη νίκη για να έχει ελπίδες.

Το Σκούταρι και το Άνω Μητρούση είχαν εύκολο απόγευμα στις αναμετρήσεις τους με τις ομάδες της ουράς της βαθμολογίας και όπως δείχνουν τα πράγματα η Μεσολακκιά και η Νέα Ζίχνη δεν μπορούν να αντιδράσουν και έχουν καταλάβει ήδη ότι η επόμενη χρονιά θα τους βρει στη Β κατηγορία.

Το Άνω Μητρούσι που παλεύει για την πρώτη θέση και θέλει να πάει με νίκες ή τις μικρότερες απώλειες στον αγώνα με τη Θύελλα, δεν έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, δεν βοηθάει και το γήπεδο αλλά η νίκη ήρθε ξανά.

Το Σκούταρι θέλει νίκες , θέλει ψυχολογία για να μπορέσει να ανακάμψει καθώς δεν δείχνει σταθερό αλλά είναι εντός στόχου play off.

Η βαθμολογία στον όμιλο αυτό συνεχώς αλλάζει και δείχνει τον ανταγωνισμό που υπάρχει σχεδόν για κάθε θέση, όπως κυρίως για την είσοδο στην 5άδα.

Για την Β κατηγορία είχαμε κάποια αποτελέσματα που δεν τα έκπληξη όπως το ότι δεν κέρδισε ο Προβατάς την Ηράκλεια και το σκορ ήρθε ισόπαλο με 2-2

Στον άλλο όμιλο είχαμε τη μεγάλη νίκη ξανά για το Βαλτοτόπι με το ευρύ 5-0 και είναι ξεκάθαρα το μεγάλο φαβορί για την άνοδο καθώς ο Δραβήσκος έδειξε ότι δεν είναι έτοιμος για τη διεκδίκηση της ανόδου αφήνοντας 2 πολύτιμους βαθμούς στο Ψυχικό.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ  12η αγωνιστική

ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ – ΡΟΔΟΠΟΛΗ : 3-0
ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ – ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ : 0-2
ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ – ΑΜΜΟΥΔΙΑ : 0-8
ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ – ΠΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ : 3-1
ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ : 3-1
ΡΕΠΟ: ΚΑΛΑ ΔΕΝΔΡΑ

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Β’ ΟΜΙΛΟΣ  11η αγωνιστική

ΧΡΥΣΟ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ : 1-0
ΘΥΕΛΛΑ – ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗ : 3-1

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ – ΝΙΓΡΙΤΑ : 1-1
ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ – ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ : 3-0
ΣΚΟΥΤΑΡΙ – ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ : 4-2

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ 9η αγωνιστική

ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ – ΣΕΡΡΕΣ 1800 : 0-2
ΠΗΓΑΣΟΣ – ΑΓΚΙΣΤΡΟ : 1-1
ΒΥΡΩΝΕΙΑ – ΚΕΡΚΙΝΗ : 3-0 άνευ αγώνα
ΠΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ Β’ – ΛΕΥΚΩΝΑΣ : 0-3 άνευ αγώνα
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ – ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ : 1-4

ΠΡΟΒΑΤΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΑ : 2-2
ΕΛΑΙΩΝΑΣ – ΚΑΤΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ : 3-0 άνευ αγώνα

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Β’ ΟΜΙΛΟΣ  9η αγωνιστική

ΝΙΓΡΙΤΑ Β’ – ΣΕΡΡΕΣ 85 : 1-1
ΝΕΑ ΜΠΑΦΡΑ – ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ : 1-6
ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ – ΠΡΩΤΗ : 2-0
ΙΩΝΙΚΟΣ – ΝΕΟΣ ΣΚΟΠΟΣ : 0-3 άνευ αγώνα

ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ – ΠΟΣ 2000 : 5-0
ΨΥΧΙΚΟ – ΔΡΑΒΙΣΚΟΣ : 2-2
ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ – ΝΕΟΣ ΣΚΟΠΟΣ : 1-0