“Αριστερό δεξί Εξτρέμ” : Απώλεια Βαθμών για τη Θύελλα – Συνέχεια με νίκες για Αμμουδιά και Καλά Δέντρα

Άλλη μία αγωνιστική για το πρωτάθλημα Σερρών που είχαμε σημαντικούς αγώνες και αποτελέσματα που άλλαξαν σε κάποιες περιπτώσεις τις βαθμολογικές θέσεις.

Για τον 1ο όμιλο της Α κατηγορίας είχαμε τις εύκολες νίκες για Αμμουδιά και Καλά Δέντρα που ξέρουν από την αρχή να «καθαρίζουν» τα ματς και να μην αφήνουν περιθώρια στους αντιπάλους. Με 4-0 η Αμμουδιά κέρδισε τον μαχητικό Χείμαρρο και με 1-6 τα Καλά Δέντρα κέρδισαν μέσα στη Ροδόπολη που δεν μπορεί να αντιδράσει και με συνεχόμενες ήττες είναι στις τελευταίες θέσεις.

Στα άλλα ματς είχαμε την εύκολη νίκη τελικά του Νέου Πετριτσίου στο Μεγαλοχώρι με 0-4 και των Άνω Ποροίων στο Χριστός με τον ΠΑΟΚ Σερρών με 0-4

Στις Σέρρες ο Ηρακλής Σερρών ήρθε ισόπαλός με 1-1 με το Λιθότοπο σε ένα καλό αγώνα με ενδιαφέρον αλλά πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση που κάποτε πρέπει να λυθεί γιατί δεν τιμάει κανέναν να αλλάζουν οι ομάδες στους πάγκους …

Στον 2ο όμιλο ξεχωρίζει το διπλό του Θρακικού Άνω Μητρουσίου στον Εμμανουήλ Παπά με 0-3 που είναι πιο δύσκολο από ότι δείχνει το σκορ που φέρνει την ομάδα από το Άνω Μητρούση στην κορυφή της βαθμολογίας καθώς η Θύελλα Σερρών δεν τα κατάφερε απέναντι στην Νέα Ζίχνη και κόλλησε στο 1-1. Όπως αναφέρει η ομάδα των «Λιγνιτωρύχων» σε ανακοίνωσή τους «κόλλησε» στη λάσπη η Θύελλα καθώς το ματς έγινε στη Μονόβρυση που είναι μικρό γήπεδο και σε κακή κατάσταση.

Στα αλλα ματς της αγωνιστικής το Χρυσό έκανε σημαντικό διπλό που αλλάζει πολλά στον όμιλο αυτό. Μετά τις νίκες με Θύελλα και Νεοχώρι πέρασε με διπλό και από τη Νιγρίτα με 1-2 και πλέον δείχνει ικανό το Χρυσό για τα πάντα και γιατί όχι για την κορυφή.

Το Νεοχώρι δεν δυσκολεύτηκε με την Παλαιοκώμη και κέρδισε καθαρά με 4-0. Να σημειώσουμε ότι η Παλαιοκώμη έχει κάνει αρκετές ζημιές φέτος καθώς πήρε βαθμό στο Χρυσό, κέρδισε το Σκούταρι και δυσκόλεψε τη Θύελλα. Άρα η εύκολη νίκη του Νεοχωρίου δείχνει πολλά για την συνέχεια και την μάχη για την 1η θέση.

Το Σκούταρι πέρασε με 0-4 από την έδρας της εξαιρετικά αδύναμης Μεσολακκιάς και διατήρησε την απόσταση από τις πρώτες θέσεις και την επαφή με τα play off.

Για την Β κατηγορία που δυστυχώς τα «άνευ αγώνα» είναι ουκ ολίγα ξεχωρίζουν η νίκη του Προβατά στο Λευκώνα που τοποθετεί εκ νέου την ομάδα του Προβατά στις ομάδες που διεκδικούν άνοδο και το 1-1 στο Βαλτοτόπι με τον Πανσουλιακό στο Ντέρμπι της αγωνιστικής που θα λέγαμε ότι ευνοεί το Βαλτοτόπι σε σχέση με τη βαθμολογία.

Α’ Κατηγορία 1ος όμιλος :

ΑΜΜΟΥΔΙΑ – ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ : 4-0

ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ – ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ : 1-1

ΡΟΔΟΠΟΛΗ – ΚΑΛΑ ΔΕΝΤΡΑ : 1-6

ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ – ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ : 0-4

ΠΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ – ΑΝΩ ΠΟΡΟΙΑ : 0-3

Α’ κατηγορία 2ος όμιλος :

ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ – ΘΥΕΛΛΑ : 1-1

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ – ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΗ : 0-3

ΝΙΓΡΙΤΑ – ΧΡΥΣΟ : 1-2

ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ – ΣΚΟΥΤΑΡΙ : 0-4

ΝΕΟΧΩΡΙ – ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗ : 4-0

Β’ Κατηγορία 1ος όμιλος :

ΗΡΑΚΛΕΙΑ – ΑΓΚΙΣΤΡΟ : 1-1

ΛΕΥΚΩΝΑΣ – ΠΡΟΒΑΤΑΣ : 1-2

ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ – ΠΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ Β : 3-0 άνευ αγώνα

ΚΕΡΚΙΝΗ – ΕΛΑΙΩΝΑΣ : 0-3 άνευ αγώνα

ΚΑΤΩ ΜΗΤΡΟΥΣΗ – ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ : 0-3 άνευ αγώνα

ΒΥΡΩΝΕΙΑ – ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ : 2-2

ΣΕΡΡΕΣ 1800 – ΠΗΓΑΣΟΣ : 2-1

Β’ Κατηγορία 2ος όμιλος :

ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ  – ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ : 3-2

ΧΡΥΣΟ Β’ – ΠΡΩΤΗ : 0-1

ΣΕΡΡΕΣ 85 – ΙΩΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ : 3-0 άνευ αγώνα

ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ – ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ : 0-0

ΝΕΟΣ ΣΚΟΠΟΣ – ΝΙΓΡΙΤΑ Β : 3-1

ΔΡΑΒΗΣΚΟΣ – ΝΕΑ ΜΠΑΦΡΑ : 3-0