Αγροτική εκδήλωση στο Νέο Σκοπό

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του «Ορφέα» στο Νέο Σκοπό, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Σερρών σε συνεργασία με τον Δήμο Εμμανουήλ Παππά διοργανώνει, ενημερωτική συνάντηση για τους παραγωγούς του Δήμου μας. Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν στους παραγωγούς:
Α) Το πολύ σημαντικό πρόγραμμα που είναι γνωστό με τον όρο «Σχέδια βελτίωσης των γεωργικών εκμεταλλεύσεων». Πρόκειται για την προκήρυξη της Δράσης 4.1.1 – «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλον στην ανταγωνιστικότητα των εκμεταλλεύσεων» και της Δράσης 4.1.3 – «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ, καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος».
Β) Το πρόγραμμα που είναι γνωστό ως «Μείωση της νιτρορρύπανσης». Η τωρινή προκήρυξη έχει την ονομασία Δράση 10.01.04 – «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα». 
Επίσης, στα μεγάλα χωριά καλλιέργειας του βαμβακιού θα γίνει ένας μεγάλος κύκλος ομιλιών στις οποίες θα γίνει ολοκληρωμένη παρουσίαση των οδηγιών μας για την βαμβακοκαλλιέργεια.