Formula Action με την Fortune MotorSport Μαζί στη διοργάνωση της PB MotorSport

Tο Σάββατο 11 & την Κυριακή 12 Μαρτίου στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών η PB MotorSport διοργανώνει το Τest & Tune Days.
H FORTUNE MOTORSPORT θα συμμετέχει με τα μονοθέσια GLORIA B5 & C8 ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων των οδηγών της στο εξωτερικό.
Στην αποστολή της FORTUNE στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών θα συμμετέχει ο Ιταλός οδηγός, μηχανικός και τηλεμετρίστας Federico Glorioso.

Ο Federicο έχει μεγάλη οδηγική εμπειρία έχοντας αγωνιστεί σε αρκετούς εθνικούς και διεθνείς αγώνες μονοθεσίων με πολλές διακρίσεις, όπως το Formula Azzura, GLORIA Scouting Cup, Ιταλικό Πρωτάθλημα F3, Γερμανικό F3 κ.α., αλλά είναι και ο οδηγός που συμμετείχε στον σχεδιασμό και την εξέλιξη του μονοθεσίου GLORIA C8F & C8P.

Εκτός από τον ρόλο του Chief Engineer θα αναλύει, θα επεξηγεί τις τηλεμετρίες των οδηγών, θα δίνει συμβουλές για το set up των μονοθεσίων στους μηχανικούς της ομάδας, ενώ θ’ αναλάβει και τον ρόλο του εκπαιδευτή στους οδηγούς της ομάδας για την καθολική εξέλιξη τους.
Με την ολοκλήρωση των δοκιμών στις Σέρρες οι 2 πλευρές θα συζητήσουν ενδεχόμενη συνεργασία για όλη την χρονιά σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για τις δοκιμές αλλά και τους αγώνες, στους οποίους θα συμμετέχουν οι οδηγοί της ομάδας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι για όποιον θελήσει να έχει μια πρωτόγνωρη μηχανοκίνητη εμπειρία θα υπάρχουν διαθέσιμα μονοθέσια προς ενοικίαση.
Οι φωτογραφίες από την προετοιμασία της ομάδας (που βρίσκεται ήδη από χθες στις Σέρρες μαζί με τον Γιώργο Παπαμιχάλη) και του Ιταλού expert εν δράσει..