Επς Σερρών: Ανακοίνωση Αμουδιάς για το παιχνίδι με το Πετρίτσι

«Μετά την χθεσινή συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΣ Σερρών παραγόντων των δύο ομάδων της Αμμουδιάς και της Αναγέννησης Πετριτσίου παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ κυριου Αθανάσιου Χατζηπαντελη και πολλών ακόμα μελών αλλά και της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχα την Δευτέρα από πλευράς Αμμουδιας ο κύριος Αλεξάνδρος Γκαλιος και από πλευράς Πετριτσίου ο κύριος Δημήτρης Μπιμπης δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις για τα άσχημα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι του Σαββάτου στο γήπεδο της Αμμουδιάς,και κάπου εδώ το θέμα θεωρείται ότι έχει λήξει μετά και τις εξηγήσεις που δόθηκαν.

Άλλωστε τα δύο αυτα ιστορικά σωματεία πάντα είχαν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους και αντίπαλοι ήταν μόνο για 90 λεπτά. Ευχόμαστε τα καλύτερα στην ομάδα της Αναγέννησης Πετριτσίου και του χρόνου να είμαστε και πάλι αντίπαλοι σε διαφορετική κατηγορία γιατί είναι πραγματικά κρίμα τα δύο αυτά σωματεία να βρίσκονται στο Β’ τοπικό.

Το Δ.Σ. του Ηρακλή Αμμουδιας εύχεται καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλο το φίλαθλο κοσμο.

*Να πούμε και περαστικά στον ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Πετριτσίου Σαντρι Γκουπε και να του ευχηθούμε γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση ο πρόεδρος του Ηρακλή Αμμουδιάς κ.Ιωάννης Βάσσος αλλά και όλο το Δ.Σ.».

 

Χρήστος Παπαποστόλου ΕΔΗΠΗΤ